Welke crypto gaat stijgen in de huidige bear market? - De 5 beste crypto investeringen op dit moment

Joren Verdoes

Joren Verdoes

Welke crypto gaat stijgen in de huidige bear market? - De 5 beste crypto investeringen op dit moment

Het gaat al een aantal maanden niet zo goed met de crypto markt. Nadat de sector als geheel in het begin van 2023 een enorme groei door wist te maken, bevinden veel grote tokens zich nu op een hellend vlak.

In de afgelopen maand daalde de Bitcoin met liefst 11%. Waar veel investeerders de hoop hadden dat de $30.000 voor lange tijd een vaststaande support zou blijken, zakte deze in de afgelopen maand naar de $25.000. En zelfs deze ondersteuning staat allerminst op een stevig fundament.

Bitcoin zijwaarts grafiek
De Bitcoin gaat al 3 maanden zijwaarts. Bron: Tradingview

Onder investeerders in Bitcoin bestaat de hoop dat de token in de toekomst zal stijgen. Zij kijken uit naar meer nieuws over de ontwikkelingen rondom Bitcoin ETF’s, of vestigen hun hoop op de crypto halving. Dat de Bitcoin daalt is volgens velen dan ook maar tijdelijk.

Ondertussen gaat het bij veel andere grote tokens niet beter. Ripple wist half augustus enorm te stijgen dankzij het positieve resultaat van de rechtszaak tegen de SEC, maar die winst is inmiddels alweer volledig verdampt. In de afgelopen maand werd 23% ingeleverd. De token kabbelt intussen voort op $0,489, het niveau van voor de ‘vrijspraak’.

Bovendien heeft de SEC hoger beroep aangekondigd, waardoor de Ripple nog wel wat langer in het slop zal blijven zitten. Mocht het hoger beroep toegewezen worden, dan volgt er waarschijnlijk een bear market met een flinke crypto crash.

Ook met Ethereum gaat het momenteel niet veel beter. ETH leverde over de afgelopen maand 13,82% in. De token trade al maanden zijwaarts, en probeert momenteel met hangen en wurgen de $1.600 support vast te houden.

Bovendien zorgen al deze problemen ervoor dat de crypto sector als geheel in de problemen raakt: het is nog maar de vraag hoe lang de totale kapitalisatie van de crypto’s meer dan $1 miljard blijft. Een mogelijke inkrimping tot onder deze grens kan voor een enorme crypto crash zorgen.

Welke crypto gaat stijgen?

Het feit dat het matig gaat met de grote tokens wil niet zeggen dat je geheel uit de crypto sector moet stappen. Elke dag verschijnen er nieuwe tokens, die de potentie hebben om vroege investeerders forse winsten te bezorgen - ook op dagen dat het slecht gaat met de markt.

Speciaal voor de investeerder die nu in wil stappen of het een goed moment vindt om zijn portfolio uit te breiden, hebben wij deze lijst samengesteld van de vier beste cryptomunten die in deze bear market mogelijk sterk gaan stijgen.

Bitcoin BSC

Ondanks de crypto dip waarbij de Bitcoin daalt zijn veel investeerders wel enthousiast over een nieuwe Bitcoin kloon met een geweldige groeipotentie: De Bitcoin BSC.

De Bitcoin BSC zal op de BNB Smart Chain gaan draaien, wat ervoor zorgt dat transacties sneller en goedkoper zijn in vergelijking met de originele Bitcoin. Omdat Binance de grootste exchange ter wereld is, zal de BTCBSC token ook nog eens hoogst bruikbaar zijn als munt om de markt mee op te gaan.

Toch zijn de meeste investeerders vooral geïnteresseerd in de enorme stakingsmogelijkheden die dit alternatief voor Bitcoin te bieden heeft. 71% Van het totale aantal tokens wordt uitgekeerd aan traders die besluiten de tokens vast te zetten. Niet handelen met de token kan dus voor een fors passief inkomen zorgen.

29% van de tokens wordt in de presale aangeboden, voor het lage bedrag van $0,99 per stuk. Met een soft cap van $3.960.000 heeft de token na de exchange listing nog de nodige ruimte om te groeien.

>>> Naar de BTC BSC <<<

Wall Street Memes

Wall Street Memes

Ook de Wall Street Memes token weet de ogen van investeerders en analisten op zich gericht. Deze community token heeft de potentie om op de korte termijn een van de beste crypto investeringen te worden.

De token vloog de afgelopen zomer door haar presale, met als voorlopig resultaat dat er meer dan $25 miljoen werd opgehaald onder vroege investeerders. Hierdoor maakt de token over 2 weken haar debuut niet op kleine exchanges, maar krijgt ze gelijk tier 1 listings.

Hoe kon de token ondanks de bear market zoveel volgers verzamelen? Een groot deel van het succes komt voort uit de actieve en betrokken community. $WSM is namelijk nauw gerelateerd aan de Wall Street Bets beweging, de online gemeenschap die in 2021 zich wist te verenigen en de GameStop en AMC rally's wist te veroorzaken.

De verwachting is dat deze Robin Hoods van de beurs met hun gezamenlijke token nog eens voor het nodige succes kunnen zorgen. Al meer dan 1 miljoen volgers hebben zich via de verschillende social media kanalen verzameld, en dit aantal blijft stijgen.

Tier 1 listings, een betrokken gemeenschap en community rewards moeten ervoor zorgen dat de token meer dan 1 rally mee zal maken. Mede daardoor kan WSM weleens een van de beste crypto investeringen van 2023 worden.

Het goede nieuws? De presale is nog niet voorbij: door nu naar de website van Wall Street Memes te gaan kun je ook tokens kopen, voor slechts $0,0337 per stuk. Het ligt voor de hand dat deze prijs na de exchange listing nog eens snel zal kunnen stijgen.

>>> Bezoek de WSM Website <<<

yPredict

Voordelen yPredict

de YPRED token zal de drijvende kracht vormen achter het ecosysteem van yPredict, dat vooral voor interesse onder investeerders weet te zorgen vanwege de slimme systemenen die aan de hand van Artificial Intelligence betrouwbare koersvoorspellingen zullen kunnen doen.

Grote bedrijven hebben nu tientallen experts in dienst die dagenlang grafieken en nieuwsberichten doorspeuren op zoek naar aandelen en tokens die op korte termijn gaan stijgen en dalen. Als kleine investeerder heb je niet de tijd om zelf deze analyses te doen. Het team van yPredict wil de beurs democratiseren door slimme computersystemen dit werk over te laten nemen.

Door duizenden verschillende datapunten aan de AI gedreven systemen te voeren, kan een relatief betrouwbare indicatie gegeven worden welke crypto gaat stijgen, wat de beste crypto investering van het moment is en of een nieuwe crypto crash of crypto dip eraan zit te komen.

Bovendien zal yPredict beschikken over een alles-in-een systeem met sentimentanalyse, AI signals, technische analyses en patroonherkenning software voor grafieken. De voorspellingen zijn gratis te verkrijgen voor alle gebruikers, maar wie gebruik wil maken van extra opties kan deze met de YPRED token betalen.

De verwachting is dat met de groei van het yPredict platform de token mee zal stijgen. 1 token kost op dit moment nog $0,1 in de presale, maar in de volgende fase zal dit bedrag stijgen naar $0,12. Tot nu toe werd al $3,83 miljoen opgehaald voor dit ambitieuze project.

>>> Naar de yPred Presale <<<

Launchpad XYZ

Word een winnaar met Launchpad

Ook het Launchpad XYZ platform weet hoge ogen te gooien tijdens deze bear market. Het platform met bijbehorende LPX token is van plan om dé homepage voor Web3 te worden.

Op Launchpad krijg je namelijk toegang tot al het goede dat Web3 te bieden heeft: de beste crypto, DeFi nieuws, Play-to-earn games en de nieuwste Decentralised Apps. Omdat het platform gebruik maakt van AI technologie , is de informatie die jij te zien krijgt precies voor jou op maat gesneden.

De handelsdag van elke trader (op elk niveau) moet starten op het Platform van Launchpad XYZ. Wie nog niet zo thuis is in de wereld van Web3 kan gebruik maken van het educatieve programma van Launchpad. Zo moet een brug geslagen worden tussen Web2 en Web3. Op deze manier hoop Launchpad een miljoenenpubliek te trekken.

De bijbehorende token kan gebruikt worden om snel en gemakkelijk te traden op de exchange waar Launchpad over zal beschikken. Bovendien krijg je met de token toegang tot allerlei mooie extra opties, zoals toegang tot (bijvoorbeeld) Alpha Call Groups, waarin de beste crypto investeringen van het moment worden uitgelicht..

Nu kopen zorgt voor de nodige voordelen. Zo kost de LPX nu slechts $0,0454. Wanneer het platform echt van de grond komt zal deze prijs waarschijnlijk omhoog schieten.Bovendien krijg je als vroege investeerder een mooie tokenbonus: 18% extra tokens bovenop je investering wanneer je nu toeslaat!

>>> Nu naar Launchpad XYZ <<<

Solana (SOL)

De FTX Exchange die vorig jaar november instortte, was een grote holder van Solana. Voor de instorting was Solana meer dan $30 per stuk waard, hierna kelderde de koers echter onder de $10. Toch blijft Solana een hoogwaardige Blockchain die het in de toekomst op kan nemen tegen Ethereum.

Zo is het dit jaar toch nog boven de $20 geklommen en ligt het zelfs nu, tijdens de crypto dip, vlak onder de $20. Ook blijkt dat de ingestorte FTX exchange, onder leiding van John J. Ray III, nog zo'n $1,162 miljard aan SOL heeft, daarnaast ook $560 miljoen aan Bitcoin.

Solana is een blockchain netwerk, waar ontwikkelaars, net als bij Ethereum, apps kunnen bouwen en laten werken op het netwerk. Het voordeel van Solana is echter dat het netwerk veel sneller, maar ook goedkoper is dan Ethereum. Dit is iets wat de komende jaren mogelijk steeds meer mensen naar Solana zal toetrekken.

In de huidige bear markt, is het daarom een goed moment om te investeren in SOL als je gelooft in de toekomst van Solana. De SOL koers ligt op het moment van schrijven op $18,04 na en stijging van 0,39% in de afgelopen 24 uur.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
Bitcoin Ethereum