Welke Cryptos Gaan Stijgen Terwijl Bitcoin Daalt? De 5 Beste Crypto Investeringen Tijdens de Crypto Dip

Nu het nog altijd moeilijk blijft voor de beste cryptos om aanzienlijke stijgingen te realiseren vragen steeds meer investeerders zich af welke crypto gaat stijgen. Kunnen grote cryptos zoals Bitcoin en Ethereum zich op korte termijn herstellen of zijn het juist de nieuwe cryptos die investeerders moeten helpen aan winsten?

Bear Markt Condities Drukken BTC Koers

Bitcoin is in de afgelopen week met meer dan 3% gedaald en de koers beweegt langzaam richting het $26.000 niveau. De koers leek initieel nog te kunnen herstellen van significante dalingen, maar moet nu alsnog genoegen nemen met nieuwe dalingen. Het lijkt steeds duidelijker te worden dat de bear markt nog altijd niet voorbij is.

Bitcoin bevindt zich op dit moment rond de $26,274 en is met 0,75% gestegen in de afgelopen 24 uur. Ondanks deze lichte stijging is de Bitcoin koers dus nog altijd 3,42% gedaald over de afgelopen 7 dagen. Met het huidige niveau bevindt de BTC koers zich onder alle belangrijke moving averages. Zelfs de 10-daagse exponential moving average lijkt nog niet dichtbij.

Ondanks dat het MACD histogram van BTC een koopsignaal afgeeft lijken de andere technische indicatoren dit niet te ondersteunen. Hierdoor lijkt het er niet op dat BTC op korte termijn uit zijn bearish trend kan komen.

Ethereum Een Van Grootste Verliezers

eth koers grafiek
Ethereum Koers Grafiek - Bron: TradingView

Ondanks dat BTC het moeilijk heeft gehad lijkt Ethereum er misschien nog wel slechter voor te staan. Waar Bitcoin in ieder geval nog in staat was om in het groen te blijven over een periode van 30 dagen moest Ethereum bijna 4% inleveren. Hiermee is het een van de grootste verliezers in de top 10 cryptos.

Ondanks dat de ETH koers er vandaag beter voor lijkt te staan met een stijging van 1,7%, bevindt het zich met een waarde van $1.591 nog altijd onder alle belangrijke moving averages.

De grote cryptos lijken zich dus nog altijd in een bear crypto markt te bevinden en veel investeerders beginnen daardoor steeds voorzichtiger te worden als het aankomt op investeren in Bitcoin en Ethereum. Het lijken op dit moment juist de nieuwe cryptos en presale tokens te zijn die de aandacht ontvangen van investeerders en traders. Om deze reden beschrijven we hieronder 5 van de beste presale tokens van dit moment.

Bitcoin BSC (BTCBSC)

Bitcoin BSC is een gloednieuwe crypto die zich al snel heeft weten onderscheiden als beste Bitcoin alternatief van dit moment. Waar veel Bitcoin alternatieven vooral proberen te profiteren van de naam en bekendheid van Bitcoin, gaat Bitcoin BSC een stap verder.

Bitcoin BSC is ontwikkeld op de BNB Smart Chain zodat het snellere en goedkopere transacties aan kan bieden dan de originele Bitcoin. Daarnaast is het hierdoor ook in staat om een staking mechanisme te ontwikkelen. En staking is misschien wel een van de grootste gebreken van BTC.

btcbsc presale

Met het staking mechanisme van Bitcoin BSC zijn gebruikers in staat om een passief inkomen te ontwikkelen via de native BTCBSC token. Ondanks dat de presale van deze token nog live is, zijn gebruikers nu al in staat om tokens vast te zetten zolang ze deze aangeschaft hebben via BNB. Op dit moment zijn er al meer dan 2,7 miljoen tokens vastgezet voor een jaarlijks rentepercentage van 97``%.

Zoals hierboven is vermeld bevindt de BTCBSC token zich op dit moment in zijn presale fase. Deze presale kan echter snel ten einde lopen aangezien het project al $5,4 van de $6,063 miljoen heeft opgehaald. Nu de FOMO toeneemt versnelt de verkoop van BTCBSC tokens alleen maar verder. Investeerders zullen er dus snel bij moeten zijn om een van de beste cryptos van dit moment te kopen tegen de gereduceerde prijs van $0,99.

Bezoek Bitcoin BSC Presale Hier

Meme Kombat (MK)

Meme Kombat is een nieuwe veelbelovende crypto munt en misschien wel een van de beste crypto investeringen van dit moment. Het biedt gebruikers een leuke manier aan om een extra inkomen te verdienen. Het platform stelt gebruikers in staat om te wedden op battles tussen meme karakters van bekende meme coins.

Voor deze battles is een speciale battle arena ontwikkeld en gebruikers kunnen hun MK tokens gebruiken om weddenschappen te plaatsen. Ze kunnen wedden op het platform maar ook tegen andere spelers. AI technologie helpt om elke battle zo eerlijk mogelijk te maken.

Gebruikers kunnen er ook voor kiezen om de MK tokens te staken voor een aantrekkelijk rente percentage van 112%. Hierdoor zijn gebruikers van Meme Kombat op meerdere manieren in staat om hiermee een inkomen te realiseren.

In totaal zijn er 12 miljoen MK tokens beschikbaar en 50% hiervan wordt gereserveerd voor de presale. Hier worden MK tokens verkocht voor $1,667 per stuk. De resterende voorraad wordt verdeeld over beloningen (30%), community beloningen (10%) en liquiditeit (10%).

Bezoek Meme Kombat Presale Hier

Launchpad XYZ (LPZ)

Launchpad XYZ is bezig met de ontwikkeling van een platform dat alle belangrijke functies en services van de Web3 wereld moet gaan bevatten. Hiermee wilt Launchpad XYZ het makkelijker maken voor gebruikers om te navigeren door de complexe wereld van Web3.

Launchpad XYZ heeft een ambitieus doel, het wil verantwoordelijk zijn voor de toestroom van 10 miljoen leden naar Web3. Door functies aan te bieden zoals een gedecentraliseerde exchange, trading signalen en een eigen Web3 wallet moeten investeerders alles hebben wat nodig is om succesvol te worden in de Web3 wereld.

De LPX token gaat een belangrijk onderdeel zijn van het Launchpad XYZ ecosysteem aangezien het verantwoordelijk gaat zijn voor alle transacties op dit platform. Daarnaast kunnen gebruikers de token vastzetten om in aanmerking te komen voor premium voordelen zoals vroege toegang tot presales en Play 2 Earn games en kortingen op abonnementen.

De verwachting is dat de vraag naar de LPX token hard gaat toenemen op het moment dat de activiteit op het platform toeneemt. Daarom kan de LPX token weleens hard gaan stijgen op het moment dat die gelist gaat worden op exchanges en het Launchpad XYZ platform live gaat. Investeerders hebben nu nog minder dan 24 uur de tijd om in aanmerking te komen voor een 16% bonus bij het aanschaffen van LPX tokens.

Bezoek Launchpad XYZ Presale Hier

yPredict (YPRED)

yPredict is een nieuwe AI crypto die optimaal profiteert van de nieuwe AI technologie om betere en nauwkeurigere koers voorspellingen te ontwikkelen. Het platform gaat over alle functies beschikken die een trader nodig heeft om een voordeel te behalen over de crypto markt.

Traders kunnen functies verwachten zoals trading signalen, koers sentiment analyses en koers voorspellingen. Al deze functies worden ontwikkeld met de hulp van AI technologie en zijn daardoor een stuk nauwkeuriger dan voorheen mogelijk was.

yPredict presale

Naast de trading functies gaat yPredict ook een marktplaats ontwikkelen voor AI ontwikkelaars. Hier kunnen de beste AI ontwikkelaars hun voorspellende modellen verkopen aan traders. Traders kunnen zich abonneren op deze abonnementen via de YPRED token en hebben daardoor alles in huis wat nodig is om succesvol te worden.

YPRED tokens bevinden zich op dit moment in een presale en kosten $0,10 per stuk. Deze prijs gaat echter stijgen naar $0,12 op het moment dat de token gelist wordt op exchanges. Omdat de YPRED token verantwoordelijk gaan zijn voor alle transacties op het yPredict ecosysteem is de verwachting dat de vraag naar deze token hard gaat toenemen op het moment dat die gelist wordt op exchanges.

Bezoek yPredict Presale Hier

Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

Bitcoin Minetrix een een cloud mining platform. Het project onderscheidt zich met een nieuwe manier van minen. Omdat het minen van tokens erg technisch kan worden en hier veel geavanceerde apparatuur voor is, is het iets wat voor de meeste traders niet realistisch is. Bitcoin Minetrix probeert hier echter een oplossing voor te ontwikkelen.

Met Bitcoin Minetrix zijn gebruikers in staat om gemakkelijk, veilig, snel en goedkoop tokens te minen. Bitcoin Minetrix introduceert een Stake 2 Mine concept. Via dit mechanisme zijn individuen in staat om BTCMTX tokens te staken en hiermee ontvangen ze vervolgens cloud mining credits. Deze credits kunnen vervolgens gebruikt worden om Bitcoin (BTC) tokens te minen.

Bitcoin Minetrix

Door dit mechanisme worden de meeste risico's van het minen weg genomen bij de gebruikers. Daarnaast is het staken van BTCMTX tokens erg gemakkelijk. Hier is alleen een wallet voor nodig die compatibel is met Ethereum.

Van de totale voorraad van BTCMTX tokens wordt 42,5% gereserveerd voor het financieren van het minen van tokens. Daarnaast is 35% gereserveerd voor marketing. 15% wordt gebruikt voor het belonen van de community en de resterende 7,% is geserveerd voor staking beloningen die worden uitgedeeld zolang het cloud mining platform nog niet live is. De presale van BTCMTX is onlangs live gegaan en tokens zijn te koop voor $0,011 per stuk.

Bezoek Bitocin Minetrix Presale Hier

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsBTCEthereum

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...