Whales kopen massaal XRP in afwachting Ripple rechtszaak, wat gaat XRP doen deze week?

xrp koers

Nu de uitspraak in de SEC vs. Ripple rechtszaak dichterbij komt beginnen XRP whales massaal XRP-tokens in te slaan. Dit lijkt een positieve impact te hebben op de huidige prestaties van de XRP koers. Wat gaat XRP doen deze week?

Whales kopen 60 miljoen XRP-tokens

Whales zijn op dit moment massaal XRP-tokens aan het kopen in afwachting van de uitspraak van de SEC vs. Ripple rechtszaak. In mei werden er door XRP whales, gebruikers die tussen de 1 miljoen en 10 miljoen Ripple tokens vasthouden, 60 miljoen extra XRP-tokens gekocht.

Het gedrag van whales zegt normaal veel over de toekomstige koersbewegingen van een crypto token en het feit dat whales massaal XRP aan het kopen zijn, lijkt aan te geven dat er vertrouwen is dat Ripple de rechtszaak versus de SEC goed af kan sluiten.

Het huidige optimisme heeft de XRP koers in ieder geval al omhoog weten te helpen. XRP steeg vandaag al met 3,46% naar zijn huidige waarde van $ 0,5166. Deze stijging vindt plaats nadat XRP over de afgelopen maanden nauwelijks bewogen had.

xrp koers
XRP koers grafiek (7 dagen) – Bron: CoinMarketCap

XRP koers verwachting – wat gaat XRP doen?

Nu het optimisme onder XRP-gebruikers toeneemt, is het de vraag of XRP een betere fase tegemoet gaat. De RSI van XRP bevestigt het koopgedrag van de XRP whales in ieder geval. De RSI steeg recentelijk namelijk van 41 naar 57.

Ook geeft het MACD-histogram tegelijkertijd een koopsignaal af met een waarde van -0,00846.

De recente stijging heeft ervoor gezorgd dat de XRP koers boven zijn 10-daagse EMA is uitgestegen. De koers bevindt zich echter onder al zijn andere belangrijke moving averages en kan het daardoor moeilijk krijgen op het midden tot lange termijn.

Toekomst XRP koers

Op het moment dat de XRP koers zijn stijging voort weet te zetten zal het weerstand tegenkomen bij de $ 0,531 en $ 0,5951. Op het moment dat de koers in staat is om voorbij deze weerstandniveaus te stijgen kan er gekeken worden naar de psychologische weerstand bij de $ 0,60.

Als de koers niet in staat is om de weerstand bij de $ 0,531 te breken kan er een daling plaatsvinden richting de ondersteuning van $ 0,465.

De nabije toekomst van de XRP koers lijkt uiteindelijk in handen te liggen van de uitkomst van de SEC vs. Ripple rechtszaak. Een positieve uitspraak zal de XRP koers gegarandeerd omhoog helpen, terwijl een negatieve uitspraak aanzienlijke dalingen met zich mee kan brengen.

Veel investeerders zullen daarom de uitkomst van deze rechtszaak afwachten en in de tussentijd kiezen om hun portfolio te diversificeren met andere altcoins die voor deze uitspraak al aanzienlijke winsten op kunnen leveren.

Hieronder bespreken we daarom 2 van de beste meme coins van dit moment, die beide in staat zijn om een aanzienlijke rally door te maken op het moment dat ze gelist worden op exchanges.

Dogeverse (DOGEVERSE) – meme coin ontwikkelt multi-chain alternatief voor Dogecoin

Dogeverse is een nieuwe meme coin die bezig is met de ontwikkeling van een multi-chain alternatief voor de grootse meme coin van de crypto markt, Dogecoin. Dit nieuwe project realiseert dit multi-chain alternatief door zijn native DOGEVERSE token op meerdere grote blockchains te ontwikkelen.

De DOGEVERSE token zal om deze reden op minimaal 6 verschillende blockchains beschikbaar zijn en investeerders zullen hierdoor in staat zijn om te profiteren van de beste functies en voordelen van deze verschillende blockchains. Deze multi-chain utility leidt volgens het Dogeverse project ook tot betere liquiditeit en dus tot goedkopere en snellere transacties.

?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1786017886965841956%7Ctwgr%5E708fe500cad87b2c5e05b18f2449f7e9c96d141a%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fpublish.twitter.com%2F%3Furl%3Dhttps%3A%2F%2Ftwitter.com%2FThe_DogeVerse%2Fstatus%2F1786017886965841956

De DOGEVERSE token kan ook gestaked worden voor aantrekkelijke beloningen. 10% van de totale token voorraad van 200 miljard is gereserveerd voor deze beloningen en op dit moment is er sprake van een APY van 54%. Daarnaast zijn er nog eens 30 miljard tokens beschikbaar gesteld voor de presale die al snel een groot succes bleek.

De presale van Dogeverse heeft inmiddels zijn doel van $ 13 miljoen behaald en gaat hierdoor zijn afrondende fase in. Dat betekent dat gebruikers nu nog maar kort de tijd hebben om DOGEVERSE tokens te kopen voordat de presale wordt afgerond en de token gelist wordt op exchanges. Tokens kosten op dit moment $ 0,00031 per stuk.

 

Sealana (SEAL) – Nieuwe Solana meme coin gaat viraal

Sealana is een nieuwe Solana meme coin die zich optimaal gepositioneerd heeft om gebruik te maken van het recente succes van de Solana blockchain. Deze blockchain was namelijk al verantwoordelijk voor succesvolle meme coins zoals BONK en WIF. Sealana hoopt met zijn virale mascotte nu soortgelijke successen als zijn voorgangers te kunnen boeken.

?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1790060571800297780%7Ctwgr%5Ea48d38b97d45743b17693e8cee9acde9d86a12f4%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fpublish.twitter.com%2F%3Furl%3Dhttps%3A%2F%2Ftwitter.com%2FSealana_Token%2Fstatus%2F1790060571800297780

De mascotte van Sealana is een mollige zeehond. Deze zeehond zit de hele dag achter zijn computer World of Warcraft te spelen en eet alleen maar tonijn snacks. Hiermee verwijst het Sealana project naar het World of Warcraft karakter van South Park. Deze mascotte leidde al snel tot de nodige viraliteit, iets wat terug te zien is in de voortgang van de presale.

De Sealana presale wist namelijk in kort tijd al meer dan $ 1,1 miljoen op te halen. Tijdens deze presale kunnen gebruikers de native SEAL-token kopen voor $ 0,022 per stuk. Tokens zijn te koop middels ETH, SOL, BNB, USDT en creditcard.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

 

    Door: Joeri van Kuppeveld

    Ik ben Joeri van Kuppeveld, schrijver voor Ecoteers en daarnaast Skeleton atleet. Ik heb een master in bedrijfskunde en marketing en focus me vooral op crypto gerelateerd nieuws. Ik combineer mijn werk als schrijver met een carrière in de sport van skeleton en ben hierdoor net zo vaak in Nederland ...