Whales verhogen Chainlink-accumulatie: koersvooruitzicht stijgt

612 totale weergaven
|

Chainlink’s (LINK) koers wordt ondersteund door een grote toename aan whale-aankopen. Met 11 miljoen tokens gekocht in de afgelopen 30 dagen verwachten analisten een bullish trend.

Whale-accumulatie bereikt recordniveau

In de afgelopen maand hebben grote investeerders, oftewel ‘whales’, hun positie in Chainlink aanzienlijk vergroot met een gezamenlijke aankoop van 11 miljoen LINK-tokens. Deze massale accumulatie heeft geleid tot een stijging van bullish sentiment rond Chainlink, waarbij deze transacties erop wijzen dat de grootinvesteerders potentieel voor lange termijn groei zien. Het aantal LINK-tokens dat wordt opgepot in grote portefeuilles wijst op een sterk vertrouwen in de koers, ondanks de volatiliteit van de afgelopen maanden.

Minder LINK op beurzen: signalen voor nieuwe stijging?

Interessant is dat er naast de whale-activiteit ook een daling in het aantal LINK-tokens op beurzen zichtbaar is. Dit suggereert dat de vraag stijgt en de verkoopdruk mogelijk afneemt, aangezien tokens in cold wallets terechtkomen in plaats van verhandelbare beursbalansen. Historisch gezien kan een dergelijke verplaatsing wijzen op een mogelijk opwaartse trend, vooral wanneer vraag en aanbod niet in balans zijn. Analisten stellen dat dit Chainlink een sterke basis geeft voor een koersherstel of zelfs verdere stijgingen, vooral als de algemene marktcondities verbeteren.

Het accumulatiepatroon van whales en de afname van LINK-tokens op beurzen signaleren een potentiële bullish toekomst voor Chainlink. Investeerders zullen waarschijnlijk met aandacht de verdere bewegingen van grote portefeuilles volgen, waarbij dit gedrag mogelijk wijst op een langdurige strategie in afwachting van koersstijgingen.

BitcoinMagazine lanceert Discord channel!

Wil je meepraten over dit onderwerp?
Join dan ons nieuwe Discord channel en praat met onze experts, leer van andere lezers en blijf op de hoogte van acties en insight informatie! Nu naar Discord

Lees meer over:
Chainlink

Door: Sebastiaan Krijnen

Sebastiaan Krijnen is een meertalige vertaler, content creator en schrijver bij Bitcoinmagazine.nl met meer dan 10 jaar ervaring in schrijven, redigeren, vertalen en proeflezen. Sinds 2019 is hij actief in de cryptowereld en heeft hij samengewerkt met projecten zoals Chainlink, CryptoCoiners en Auto...