What’s next for PEPE – Pepe Coin koers keldert 10% binnen 7 dagen, terwijl meme coin kenners overstappen op deze veelbelovende cryptomunten

De Pepe Coin koers is de afgelopen 24 uur met zo’n -6% gedaald na negatief nieuws voor Bitcoin en andere cryptomunten. De crypto markt is in dezelfde periode met -3,8% gedaald.

De Securities and Exchange Commission (SEC) heeft het besluit over de aanvraag voor een Bitcoin ETF uitgesteld. Hierdoor moet de markt dus nog langer wachten op de mogelijke Bitcoin ETF, die voor een grote influx aan trading activiteit kan zorgen voor Bitcoin. Als gevolg hiervan is het sentiment weer negatief geworden en is de crypto markt gedaald.

Hierdoor ligt de PEPE koers ook zo’n 10% lager dan een week geleden, nadat er vorige geruchten waren dat Pepe Coin kan eindigen in een rug pull. Dit, in combinatie met de dalende crypto markt, voorspelt weinig goeds voor Pepe Coin.

Is het nog de moeite waard om te investeren in Pepe Coin? Kunnen we beter kijken naar andere veelbelovende cryptomunten die nog gloed nieuw zijn en hun eerste pump nog mee moeten maken? Twee alternatieve meme coins voor PEPE zijn $WSM en $SONIK. Maar laten we eerst kijken of er nog hoop is voor Pepe Coin.

Kan de Pepe Coin koers nog herstellen na daling van 10% binnen een week?

In de 4-uurse grafiek van TradingView, zien we dat Pepe Coin rond 14 augustus piekte deze maand en vanuit daar langzamerhand ingestort is. PEPE werd met name vorige week hard getroffen toen er geruchten naar boven kwamen dat Pepe een rug pull is.

Toen dit nieuws op 25 augustus aan het licht kwam, schrokken Pepe investeerders en verkochten ze massaal hun tokens, dit is in de onderstaande afbeelding te zien aan de scherpe daling op die dag.

What's next for PEPE - Pepe Coin koers keldert 10% binnen 7 dagen, terwijl meme coin kenners overstappen op deze veelbelovende cryptomunten

Nu lijkt het erop dat PEPE vast zit onder een resistance bij de $0,0000009 (rode grafiek) sinds het nieuws. Deze resistance lijkt sinds die tijd te zijn gedaald, wat het opwaartste potentieel voor PEPE onderdrukt.

Vanaf dat punt heeft ook zijn 30-daagse moving average (gele grafiek) een duikvlucht gemaakt. Zo is ook te zien dat zijn 200-daagse moving average (blauwe grafiek) vanaf dat moment harder daalde dan eerder deze maand.

Pepe Coin heeft nog wel een Relative Strength Index (RSI) van 35, wat betekent dat het op technische gebied gezien wordt als te veel verkocht. Maar in het geval dat het negatieve sentiment tegenover PEPE verder toeneemt, zal dit geen zeggen hebben over de toekomst van de meme coin.

Omdat de toekomst voor PEPE er niet goed uit ziet, zijn veel investeerders gaan kijken naar andere veelbelovende cryptomunten. Dit was onder andere te zien aan de succesvolle projecten Wall Street Memes en Sonik Coin, die nog meer investeerders kregen na het slechte nieuws van Pepe Coin.

Wall Street Memes presale bereikt mijlpaal van $25 miljoen – laatste kans om $WSM te kopen voor exchange listings

Goed nieuws voor investeerders van Wall Street Memes, want de presale heeft zijn doel van $25 miljoen vorige week behaald. Nu zijn er nog een aantal weken om $WSM te kopen voordat de indrukwekkende meme coin gelist wordt op exchanges.

Wall Street Memes is een community van investeerders die ontstaan is uit de meme stock frenzy van 2021. Hierin werden aandelen van onder andere GameStop opgeblazen in waarde door kleine investeerders, die uiteindelijk de koers lieten crashen.

Deze community is inmiddels uitgegroeid tot maar liefst 1 miljoen mensen, het project hoopt de beweging van 2021 door te zetten binnen de crypto markt. Met $WSM, verwacht het project de kleine crypto investeerder meer macht te geven.

Niet alleen kan de meme coin veel stijgen in waarde, ook 30% van de token supply zal worden uitgedeeld in de vorm van airdrops en community rewards.

Op het moment van schrijven heb je nog iets minder dan 26 dagen de tijd om $WSM te kopen voor de listing prijs van $0,0337. Je kunt ook kiezen om je tokens direct te staken om nog meer $WSM te verdienen.

Hoewel je de tokens voor dezelfde prijs als tijdens de listing koopt, verwacht $WSM na listing veel te stijgen in waarde. De community zal ongetwijfeld nog verder groeien en hierdoor kan de vraag naar $WSM steeds blijven toenemen.

In het geval dat Pepe Coin ondergaat, zou Wall Street Memes mogelijk de nieuwe koning van meme coins worden.

>>> Nu naar Wall Street Memes <<<

Sonik Coin Presale schiet voorbij $900.000 na rustige start

Sonik Coin is een van de nieuwste meme coins id een aantal weken gelden begon met zijn presale. Hoewel het de eerste week zo’n $100.000 ophaalde, is het de afgelopen week pas echt de lucht in geschoten.

Mogelijk als gevolg van de Pepe Coin crash, heeft het project nu meer dan $910.000 opgehaald. Nu verwacht de presale in iets meer dan 4 dagen te eindigen, kort daarna zal $SONIK gelist worden op exchanges.

Net als dat Pepe Coin gebaseerd is op de bekende Pepe the Frog, is $SONIK gebaseerd op Sonic the Hedgehog, de bekende blauwe egel van het bedrijf SEGA. Sonic is de afgelopen jaren sterk in populariteit gestegen na de lancering van de indrukwekkende game, Sonic Frontiers en nieuwe films en series.

Sonik Coin verwacht mee te kunnen liften op de populariteit van Sonic en zo als snelste meme coin naar een market cap van $100 miljoen te vliegen. Hierbij kan Sonik wel wat hulp gebruiken, zo kun je je $SONIK tokens staken om hem een speed boost te geven, in ruil daarvoor krijg je extra tokens.

What's next for PEPE - Pepe Coin koers keldert 10% binnen 7 dagen, terwijl meme coin kenners overstappen op deze veelbelovende cryptomunten

Naast het feit dat Sonik de mogelijkheid heeft om viraal te gaan, heeft het dus ook enige vorm van utility. Hierdoor verwacht Sonic erg populair te worden en te stijgen in waarde.

De token zal gelist worden met een market cap van ongeveer $2,1 miljoen, zo zal het een stijging van bijna 50x meemaken als het zijn doel behaalt. Dit is dus een erg lucratieve mogelijkheid voor vroege investeerders.

Je kunt $SONIK kopen voor $0,000014 per stuk, maar je hebt hier dus nog maar zo’n 4 dagen de tijd voor. Nadat de token gelist wordt, zal deze waarschijnlijk voor een hogere prijs verkrijgbaar zijn via Uniswap.

>>> Nu naar Sonik <<<

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
cryptocurrency

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...