XRP klaar voor lancering? Analisten voorspellen €10 en meer!

23009 totale weergaven
XRP

Terwijl de cryptomarkt bruist van opwinding met Dogecoin die grote spelers zoals Cardano voorbijstreeft, blijft XRP, de zevende grootste cryptocurrency, rustig in de zijlijn.

Maar analisten voorspellen een spectaculaire ommekeer in de tweede helft van 2024.

Een raket naar € 10?

Volgens crypto-analist Egrag Crypto kan de marktkapitalisatie van XRP exploderen tot wel 3 miljard dollar. Dit zou betekenen dat de XRP-prijs naar € 10 of zelfs hoger kan schieten! “Zodra de marktkapitalisatie van XRP uit ‘The White Channel’ breekt, zien we een moonshot naar een marktkapitalisatie van 3 miljard dollar,” schrijft Egrag.

Ook technisch analist “JacktheRippler” voorspelt een einde aan de accumulatiefase van XRP, met een mogelijke prijsstijging naar €5-€10 per XRP.

Dat is een stijging van maar liefst 1800% vergeleken met de huidige prijs!

Niet zonder risico’s

Natuurlijk zijn er ook zorgen. Ripple is van plan om in juni 400 miljoen XRP te verkopen, de grootste tokenverkoop in zeven jaar. Deze voortdurende verkopen kunnen de prijsbewegingen negatief beïnvloeden.

Daarnaast werpt de juridische strijd met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) nog steeds een schaduw over XRP. Een mogelijke schikking later dit jaar zou echter de waarde van de cryptocurrency kunnen stimuleren.

XRP

Wat betekent dit voor jou?

Ondanks de huidige prijsstagnatie is er een hernieuwde interesse in XRP, zoals blijkt uit het toegenomen handelsvolume.

De vraag is: durf je te investeren in XRP voordat de raket mogelijk opstijgt?

xoxo Sophia!

Lees meer over:
XRPxrp koers

Door: Sophialine Marlowe

Na haar studie journalistiek is Sophialine begonnen als crypto journalist bij Bitcoinmagazine.nl. Haar professionele schrijfstijl en uitgebreide kennis maken haar artikelen uitermate interessant en nuttig voor zowel de beginnende als de gevorderde crypto investeerders....