XRP Koers Verwachting – Kan Ripple 0.5 Euro waard worden bij verdere daling? Zo vind je crypto’s met potentie met LPX

XRP koers

De XRP koers blijft dalen en komt nu gevaarlijk dicht in de buurt van de $0,50. Dit is iets wat zorgen opwekt binnen de crypto sector, maar vooral binnen de XRP community. Het vertrouwen in XRP is aan het afzwakken, daarom zullen sommige investeerders al aan het kijken zijn naar alternatieven.

Één van zulke alternatieven is de veelbelovende Launchpad XYZ ($LPX), een nieuw crypto platform die je kan helpen in het vinden van kleine crypto’s met potentie om te exploderen. Het project bevindt zich in de vroege fases en verkoopt zijn $LPX token in de presale, waarmee het al mer dan $1,52 miljoen mee heeft opgehaald.

Maar laten we eerst kijken wat de nabije toekomst in petto heeft voor XRP, de utility token van het fintechbedrijf, Ripple.

Onzekerheid rondom XRP na daling richting de $0,50

Op het moment van schrijven ligt de Ripple koers vlak boven de $0,50, op het niveau van ongeveer $0,525. Dit is een daling van -0,7% in de afgelopen dag en een daling van zo’n -40% sinds zijn piek na de SEC rechtszaak in juli.

Hoewel de Ripple de rechtszaak tegen de Securities and Exchange Commission (SEC) heeft gewonnen, is de SEC in hoger beroep gegaan. Hierdoor is de XRP koers sinds die tijd veel gedaald.

Omdat de XRP token werd beschouwd als overgewaardeerd, is er een grote sell-off geweest de afgelopen maanden. Nu dreigt de XRP koers de $0,50 binnenkort te bereiken.

XRP Koers Verwachting - Kan Ripple 0.5 Euro waard worden bij verdere daling? Zo vind je crypto's met potentie met LPX

Het ziet er niet goed uit voor XRP, dat nog ver onder zijn 200-daagse moving averge (blauwe grafiek) ligt. Ook zijn 30-daagse moving average (rode grafiek) ligt hier scherp onder.

Met een redelijk neutrale Relative Strength Index (RSI), kan de XRP koers beide kanten opgaan, afhankelijk van het sentiment van de markt. Het sentiment van de markt is ook redelijk neutraal, weergegeven door de crypto Fear/Greed index.

XRP Koers Verwachting - Kan Ripple 0.5 Euro waard worden bij verdere daling? Zo vind je crypto's met potentie met LPX

Maar gezien het vertrouwen in XRP steeds blijft aftakelen, ziet de nabije toekomst er niet goed uit voor de altcoin.

Extra Druk op XRP Koers na Hoger Beroep SEC-Ripple Rechtszaak en Fed Renteverhogingen

Zoals eerder benoemd is XRP de afgelopen maanden gedaald vanwege de rechtszaak tussen Ripple en de SEC. Hoewel de oorspronkelijke rechtszaak voorbij is, met een winst voor Ripple, heeft de SEC besloten in hoger beroep te gaan.

De aanvraag voor een hoger beroep van de SEC is vorige week goedgekeurd door de jurylid Analisa Torres. Hierdoor is er nog meer onzekerheid ontstaan in de XRP community en de crypto markt.

Net als de afgelopen jaren gebeurde, kan een nieuw proces het vertrouwen van investeerders flink ondermijnen. Het vertrouwen in XRP nam nog verder af na de bekendmaking van de Fed Minutes in de FOMC meeting van deze maand.

Uit de samenvatting van de Fed bijeenkomst blijkt dat de Federal Reserve van plan is de rente wederom te verhogen in de laatste paar maanden van dit jaar.

Hierdoor is XRP en de crypto markt eveneens, gedaald in waarde. Een hogere rente heeft als gevolg dat mensen minder behoefte hebben aan riskante investeringen zoals crypto. Dit, in combinatie met de juridische problemen van Ripple, legt veel druk op de XRP koers.

Hierdoor verwacht XRP de komende tijd nog niet te herstellen en is dit nieuwe crypto AI platform mogelijk een betere investering.

De waarheid is dat hoewel XRP in de toekomst nog een comeback kan maken, het zijn grootste stijging al heeft meegemaakt. XRP had in 2014 een waarde van ongeveer $0,002, 2/10 van een cent, vanuit daar is het gestegen naar $3,84.

Voor een stijging naar dit niveau, zal Ripple uit de klauwen van de SEC moeten ontsnappen. Maar zelfs dan is het een stijging van nog geen 10x vanuit het huidige niveau. Maar met dit nieuwe project, liggen gains van meer dan 10x op tafel.

Launchpad XYZ ($LPX) – Onderzoek welke altcoins gaan stijgen met dit nieuwe AI Crypto Platform 

Launchpad XYZ heeft erg veel potentie omdat het een community-gebaseerd Web3 platform is. Het helpt nieuwe en ervaren investeerders om meer winst te maken met crypto door ze te voorzien van waardevolle informatie, inzichten en analytic tools.

Maar wat Launchpad écht bijzonder maakt is dat het als doel heeft om een alles-in-1 platform te worden. Zo zul je op één plek toegang hebben tot technische analyse, inzichten, non-fungible tokens (NFTs), fractionalized assets, gloednieuwe crypto projecten en nog meer.

XRP Koers Verwachting - Kan Ripple 0.5 Euro waard worden bij verdere daling? Zo vind je crypto's met potentie met LPX

Hiermee hoopt Launchpad de ingewikkelde wereld van crypto eenvoudiger te maken, voor zowel nieuwe investeerders als veteranen in de sector. Maar het leuke komt nu.

Omdat Launchpad XYZ dus nog in zijn vroege fases zit, is zijn utility token, $LPX, nog goedkoop te verkrijgen. Je kunt de tokens namelijk kopen voor $0,0445 per stuk via de website. Met deze voorverkoop van tokens, heeft het project al meer dan $1,5 miljoen opgehaald.

Ondertussen heeft Launchpad al meer dan 8.000 volgers op Twitter opgebouwd, wat betekent dat er steeds meer interesse komt in het platform. Ook is Launchpad al bekend bij meerdere crypto influencers, zoals de Engelse crypto analist, Jacob Crypto Bury, maar ook nederlandse influencers.

Hiermee is het project nog meer gegroeid in populariteit en daarmee heeft het dus zoveel geld op weten te halen in de presale.

$LPX kan op het platform gebruikt worden voor staking en voor vele voordelen. Denk hierbij aan korting op tarieven van exchanges, exclusieve toegang tot NFT mints, vroege toegang tot nieuwe presales, beta tests van crypto games, unieke badges voor op je profiel en nog meer.

Door nu $LPX te kopen in de presale, heb je niet alleen een vaste lage prijs, maar krijg je ook 19% extra tokens bij je aankoop. Nadat de presale is uitverkocht, zal de token kort daarna gelist worden op exchanges. Vanaf dat moment kan de waarde van $LPX exploderen als de vraag naar de token toeneemt.

De tweede explosie in waarde verwacht plaats te vinden nadat Launchpad al zijn belangrijke features heeft gelanceerd. Hierdoor verwacht het veel nieuwe gebruikers de crypto sector in te kunnen leiden. Daarom is de presale een unieke kans om veel winst te maken.

>>> Nu naar Launchpad XYZ <<<

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
koersXRP

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...