XRP Nieuws Analist Voorspelt Bearish Breakout Op Korte Termijn – Kan Ripple Net Zoveel Waard Worden Als Bitcoin in 2024?

Ripple

Ripple heeft meer dan 10% van zijn waarde verloren in de afgelopen week. Met een koers van €0,53 per token is XRP ver verwijderd van eerdere hoogtepunten van €1,82 in 2021 en €2,75 in 2018.

Ondanks positieve ontwikkelingen in de rechtszaak met de SEC en een algemene opwarming van de bredere cryptomarkt, blijft Ripple zich gedeisd houden.

Als Ripple op het punt staat een breakout mee te maken, kan dit een uitstekende gelegenheid zijn om tegen een voordelige koers te investeren.

Ripple Zicht op Potentieel Breakout Patroon

ripple-breakout
Chart: TradingView – Potentieel break-out patroon van XRP

Er is kans op een optimistische koersontwikkeling voor XRP. De Ripple koers begeeft zich al een tijd in een dalend parallel kanaal. Dit weekend heeft zich een omkeer gevormd, wat kan duiden op een breakout met mogelijk een aanzienlijke stijging op korte termijn.

Deze prognose wijst op een stijging, met als doel het bereiken van $0,65 tot $0,66.De breakout wordt ondersteund door de prestatie van Ripple eerder deze maand, waarbij het de €0,70 aantikte – de hoogste waardering sinds eind juli.

Na dit hoogtepunt ontstond er een neerwaartse trend en is XRP gezakt naar €0,54.

In de afgelopen 24 uur heeft de token een uptick van 1% ervaren, waarbij het steeg van zijn laagste punt van €0,54 dat gisteren werd bereikt naar de huidige koers van €0,56 op het moment van schrijven.

Ripple Koers Verwachting – Kan Ripple Nog Groeien?

Ripple is nog steeds verwikkeld in een rechtszaak met de SEC. Dit heeft grote invloed op de koers van Ripple, en houdt veel investeerders op afstand.

Ripple Labs en haar bestuurders worden door de SEC beschuldigd van het ophalen van $1,3 miljard via een niet-geregistreerd effectenaanbod. Deze strategie doet vermoeden dat XRP gelijk is aan een aandeel of obligatie, met alle vereisten die daarbij horen.

Gelukkig lijkt de zaak in het voordeel van Ripple te ontwikkelen. De rechter heeft besloten dat het verkopen van XRP-tokens op een openbare cryptobeurs niet kwalificeert als een aanbod van effecten, maar eerder als de handel in buitenlandse valuta.

Het vooruitzicht op minder strenge regelgeving zou goed nieuws zijn voor het Ripple netwerk en XRP. Daarom schoten de XRP-koersen tijdelijk sterk omhoog in navolging van dit nieuws. De rechtszaak is nog steeds relevant en heeft mogelijk ingrijpende gevolgen voor de Ripple koers.

Als traditionele banken en beleggingsmaatschappijen in de komende jaren miljoen of zelf miljarden euro’s in blockchain assets pompen, zouden de meeste grote munten kunnen floreren. XRP is zeker een van die marktleiders, met de op vier na grootste totale marktwaarde van alle digitale munten.

Interessante Crypto In de Presale

Ripple ziet er op dit moment veelbelovend uit, maar het is niet de enige altcoin op de markt die groot potentieel bezit.

Momenteel bevinden diverse tokens zich in de presale, en door substantiële bedragen op te halen, vergaren ze voldoende momentum en interesse om uit te groeien tot prominente namen. Hieronder onze top 5 beste presale crypto’s.

Bitcoin ETF token

Dankzij de doordachte tokenomics gericht op de voortgang naar de allereerste Bitcoin ETF, weet de Bitcoin ETF Token met succes een groot aantal investeerders aan te trekken.

In totaal zal deze token maar liefst 25% van de totale voorraad burnen, verdeeld over vijf stappen van 5% telkens wanneer Bitcoin belangrijke mijlpalen bereikt.

Bitcoin ETF Token is een van de meest uitmuntende deflatoire tokens op de markt. Dit is de voornaamste motivatie achter de massale deelname van investeerders aan de verkoop.

Bitcoin Minetrix

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) is een stake-to-mine platform dat meer dan $4,2 miljoen heeft opgehaald in zijn zeer succesvolle presale. Investeerders tonen overduidelijk veel enthousiasme voor Bitcoin Minetrix. Dit platform biedt gebruikers de mogelijkheid om daadwerkelijke Bitcoin (BTC) te minen door BTCMTX-tokens in te zetten.

 

bitcoin cloud mining gratis bitcoins verdienen

Het inzetten van tokens verschaft gebruikers mining credits, die op hun beurt kunnen worden gebruikt om andere miners Bitcoin voor hen te laten minen. Hierdoor kunnen gebruikers, wanneer er voldoende BTCMTX is ingezet, Bitcoins verdienen. Bovendien ontvangen ze ook nieuw uitgegeven BTCMTX.

Met deze eenvoudige benadering beoogt Bitcoin Minetrix de toegang tot Bitcoin mining te verbreden en het geheel meer gedecentraliseerd te maken.

Nieuwe kopers hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan de presale door een bezoek te brengen aan de officiële website van Bitcoin Minetrix. Eén BTCMTC-token heeft momenteel een prijs van $0,0118. Dit tarief zal over vier dagen stijgen naar $0,0119, aangezien de presale dan zijn laatste fase bereikt.

Vanaf dat moment zal de BTCMTC-token genoteerd worden op een crypto exchange. De verwachting is dat de token onmiddellijk een substantiële openingsrally kan ondergaan.

Meme Kombat

Meme Kombat bouwt aan een arena waarin meme personages strijden, terwijl gebruikers hun voorspellingen inzetten op de uitkomsten. Hiermee profileert Meme Kombat zich niet alleen als een speler in de meme coin sector, maar betreedt het tevens twee andere snelgroeiende gebieden binnen de crypto industrie: online gaming en gokactiviteiten.

Op het gebied van tokenomics wordt momenteel 50% van de totale token supply verkocht tijdens de presale. Hiervan wordt 30% toegewezen aan staking en beloningen, 10% aan beloningen voor de community, en nog eens 10% aan liquiditeit op gedecentraliseerde exchanges.

Meme Kombat lijkt op dit moment een veelbelovende kans te bieden. Verwerf vandaag nog je $MK tegen een gunstige koers en verzekerd jezelf van een plaats in de toekomst van crypto gaming.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
altcoinsRipple

By Joren Verdoes

Met zijn 15 jaar ervaring als tech schrijver en meer dan 10 jaar kennis binnen de cryptowereld is Joren Verdoes een doorgewinterde en invloedrijke Bitcoinmagazine specialist. Hij brengt nieuws en actualiteiten samen met nuttige inzichten uit de markt.

Meest gelezen

Nieuws
Bitcoin koers breekt door $35.000, ligt $48.000 in het verschiet?

Bitcoin is de afgelopen 24 uur door de $35.000 grens gebroken. Analisten anticiperen op een...

Nieuws
Apple-Gebruikers Opgelet: Hackers Hebben Het Gemunt op Je Crypto

Nieuwe malware gericht op Apple's MacOS, vermoedelijk gelinkt aan de Noord-Koreaanse hackersgroep Lazarus, heeft blockchain-ingenieurs...

Nieuws
Goedemorgen Bitcoin: Hayes voorspelt bitcoin koers van 1 miljoen dollar

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag...

Nieuws
Solana Bulls Razen Vooruit, Ligt $50 In Het Verschiet?

Cryptomunt Solana heeft opmerkelijke veerkracht getoond op zijn bullish koers, ondanks kleine tegenvallers in het...

Nieuws
De beste en meest interessante afleveringen van de Hup Bitcoin podcast

In het afgelopen jaar hebben we in totaal meer dan 70 afleveringen van onze Hup...

Lees meer

Net binnen

Nieuws
Bitcoin prijs nadert $67.000 nu nieuwe bitcoin uitstroom van GBTC $550 miljoen overschrijdt

Bitcoin rukt op naar recordhoogtes ondanks een verse opleving in de uitstroom van GBTC Bitcoin....

volgende Bitcoin halving 2024 Nieuws
De bitcoin koers blijft stijgen: aftellen naar halving in april is begonnen

De bitcoin gemeenschap bereidt zich voor op een belangrijke gebeurtenis in de cryptowereld: de volgende...

Nieuws
Bitcoin ETF’s hebben in 2 maanden ruim $10 miljard aangetrokken, goud ETF’s deden er 2 jaar over

BlackRock's iShares Bitcoin Trust (IBIT) heeft in slechts zeven weken tijd $10 miljard aan beheerd...

Nieuws
Meer dan 100 miljard dollar Tether (USDT) gedrukt

Een nieuwe mijlpaal voor Tether's USDT. De stablecoin heeft een historische marktkapitalisatie van $100 miljard...

Dogecoin en meme coins Nieuws
DOGE Pumpt 70%, Gaat Dogecoin Nog Stijgen Deze Meme Crypto Rally?

Ben je te laat om in te stappen bij Dogecoin? De populaire meme token steeg...

Lees meer