Zwitserse bitcoinbeurs Relai bezig met ontwikkelen bitcoin betaalkaart

Zwitserse bitcoinbeurs Relai bezig met ontwikkelen bitcoin betaalkaart

Relai, een Zwitserse partij met de volle focus op bitcoin, is van plan om een bitcoin-betaalkaart te lanceren. Het bedrijf is begonnen met een crowdfunding via Crowdcube en heeft binnen twee uur al anderhalf miljoen dollar opgehaald. Momenteel heeft Relai al meer dan 2 miljoen dollar op de teller staan van 778 verschillende investeerders.

Check ook dit artikel: 4 tips voor het kopen van je eerste beetje bitcoin.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bitcoin betaalkaart van Relai

Relai is een investeringsapp met enkel en alleen bitcoin in de aanbieding. Nu heeft het dus plannen om een betaalkaart te lanceren waarmee gebruikers bitcoin kunnen verdienen met aankopen.

De investeringsronde om geld op te halen voor dit nieuwe project is tot nu toe een groot succes. "Het is geweldig om honderden nieuwe investeerders aan tafel te krijgen en dankzij het succes hebben we onze product-roadmap al met verschillende stappen kunnen verlengen", aldus CEO en oprichter Julian Liniger.

Relai is hoopvol dat de betaalkaart dit jaar al op de markt komt. Interessant is dat investeren in Relai al mogelijk is vanaf 10 euro. Investeer je rond de 5.000 euro? Dan krijg je niet alleen aandelen in Relai, maar kun je ook drie maanden lang bitcoin kopen zonder transactiekosten.

Investeer je grotere bedragen in het bedrijf? Dan verlengen ze die periode zelfs naar zes of twaalf maanden.

Bitcoin gaat mainstream

Bitcoin gaat momenteel in rap tempo mainstream en CEO Julian Liniger hoopt met innovaties als deze een sleutelrol te spelen in een belangrijk tijdperk voor bitcoin. Voor nu is het wachten op de betaalkaart en moeten we zien waarmee Relai precies op de proppen komt.

Extra interessant aan de investeringsronde is dat het bedrijf meer dan 700 investeerders aan het platform koppelt die straks allemaal baat hebben bij het succes van Relai. De kans is aanwezig dat ze het platform dan ook zullen aanraden aan vrienden en familie. Dat kan een netwerkeffect creëren voor Relai.

Wat Relai voor veel bitcoiners een geliefde applicatie maakt is het feit dat je geen KYC hoeft te doorlopen om bitcoin te kopen. Ook voor de investeringsronde is dat niet nodig, aangezien de bank al op de hoogte is van jouw persoonsgegevens en die zo automatisch bij hun broker terechtkomen.

Lees meer over:
Bitcoin betaalmiddel

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties