Black Friday en Cyber Monday actie bij Coinmerce!

Black Friday en Cyber Monday actie bij Coinmerce!

De Nederlandse broker Coinmerce geeft twee dagen lang een mooie korting op de handelskosten! Namelijk op Black Friday (25-11-2022) en Cyber Monday (28-11-2022).

Je kunt profiteren van 0% handelskosten op Black Friday en Cyber Monday!

Makkelijk, veilig en snel bitcoin kopen

Coinmerce is een betrouwbare Nederlandse broker om bitcoin te kopen, geregistreerd bij de Nederlandsche Bank. Bitcoin kopen kan veilig met iDEAL, SEPA, Giropay, Bancontact, creditcard, Sofort en MyBank. Dit maakt Coinmerce een ideaal platform voor iedereen die bitcoin in Nederland, België of een ander Europees land wil kopen.

Je kunt diverse orders plaatsen, van market orders tot een stop of repeating order. Die laatste optie is ideaal wanneer je aan periodiek inleggen doet of een Dollar Cost Averaging (DCA) strategie volgt.

Nadat je bitcoin hebt gekocht, is deze direct terug te vinden in je wallet. Hier staat jouw bitcoin veilig opgeslagen, want Coinmerce bewaart het grootste gedeelte van alle cryptomunten in cold storage.

  • Jouw middelen worden niet gebruikt voor activiteiten als je daar geen toestemming voor geeft.
  • Het grootste gedeelte van de cryptocurrency van onze gebruikers worden opgeslagen in cold storage wallets. Mocht het platform gehackt worden staan deze crypto’s veilig in een offline omgeving opgeslagen.
  • We hebben een dedicated afdeling die fulltime bezig is om de veiligheid van het platform continu te verbeteren. De veiligheid wordt ook periodiek getest door externe cyber security specialisten.

Earn optie

Coinmerce biedt je de kans een passief inkomen met bitcoin te verdienen. Dat doe je door bitcoin in te zetten voor Earn. Dit is een speciale functie binnen het platform waar je jouw bitcoin munten uitleent aan crypto-experts, die hier een rendement op gaan verdienen. Zonder dat jij actief iets hoeft te doen, ontvang je beloningen voor het uitlenen van jouw bitcoin. Het verwachte jaarlijkse rendement dat je op bitcoin kunt verdienen ligt op 0,8%.

Je maakt eenvoudig gebruik van de functies die Coinmerce biedt. Het platform is simpel ingericht waardoor jij makkelijk en snel door het platform navigeert. Voordat je Bitcoin kunt verhandelen, heb je een account bij Coinmerce nodig. Deze heb je binnen een paar minuten aangemaakt.

Bitcoin automatisch verhandelen met een handelsrobot

Zo koop je dus eenvoudig bitcoin, al handel je op deze manier wel handmatig in bitcoin. Dat kan ook anders, want Coinmerce heeft eigen trading bots. Dit is een handelsrobot die de aan- en verkoop van o.a. bitcoin geautomatiseerd uitvoert. Het generen van een positief rendement is het doel van de handelsrobot. Als gebruiker heb je de keuze uit drie verschillende robots: defensief, neutraal en agressief. De bot die jij kiest heeft invloed op het risico dat je loopt en het mogelijke rendement dat je kunt behalen.

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties