$BONK en $PEPE falen om momentum te behouden nu investeerders hun blik richten op crypto guardian $SCOTTY

scotty the ai presale

De dominantie van meme coins Shiba Inu en Dogecoin is lange tijd niet uitgedaagd. Hoewel er behoorlijk wat ups en downs geweest zijn, blijven zij als een soort superkrachten vooroplopen met dank aan het eerdere begin.

De posities daarna hebben echter wel behoorlijk wat wisselingen doorgemaakt. Momenteel staan $BONK en $PEPE op plek drie en vier. Maar er is een nieuwe uitdager op de markt, die wil profiteren van hun verval: Scotty the AI.

De Crypto Guardian is Gearriveerd

De belangrijkste kracht van Scotty the AI komt voort uit het nieuwe thema.

De drie grootste meme coins ter wereld – Shiba Inu, Dogecoin en Bonk, hebben alle drie gemeen dat ze een hond als thema gebruiken. Zoals je misschien al van de afbeeldingen wist af te leiden, is Scotty the AI de volgende meme coin met een hond.

Als er iets is wat opvalt in de geschiedenis van meme coins, dan is het wel dat mensen van honden houden. Zelfs zoveel dat er miljoenen in gepompt worden. Om op te vallen binnen de zogenaamde dog coin markt, maakt Scotty the AI ook gebruik van andere interessante elementen.

De coin is ontworpen rondom de Scottish Terrier en noemt zichzelf de Crypto Guardian. De zwarte vacht staat symbool voor de nachtelijke hemel en de wijze ogen rechtvaardigen het personage.

scotty ai2

Sommige van de functies zijn het analyseren van transacties, het identificeren van verdachte activiteiten en het onmiddellijk opsporen van frauduleuze activiteiten. $SCOTTY kan in een mum van tijd doordringen tot de kern van ingewikkelde algoritmen, code en datastructuren.

Maar slechts een hond als thema is natuurlijk niet genoeg voor een meme coin die voor langere tijd goed wil blijven scoren. Er zijn verschillende factoren die bijdragen aan het succes van een meme coin. Projecten die alle moeite stoppen in het thema, zijn gedoemd om te mislukken.

$SCOTTY erkent dit en onderzoekt verder dan de beperkingen van de meme coins. Hoe precies? Laten we eens kijken.

Gericht op Praktische Voorzieningen

Een vaak voorkomend gegeven in de markt van meme coins, is dat de tokens ineens lijken te verschijnen op basis van nieuws en evenementen. Net als die trends, is het leven van de meme coins vaak maar een kort bestaan toebedeeld. Binnen dagen (soms zelfs uren) na de release, dalen de koersen (of storten ze volledig in) tot een punt waarop er geen weg meer terug is. Ze verdwijnen zo in de obscuriteit met een snelheid die niemand anders bereiken kan.

Het zou triest zijn als er niet weinig moeite in de lancering zou zitten. De markt voor meme coins zit vol met projecten die slechts replica’s zijn en niets ondersteunt hun relevantie. Speculatie is de enige brandstof die deze projecten aandrijft zolang het duurt.

$SCOTTY onderscheidt zich.

scotty ai presale

Een analyse van de white paper, roadmap, tokenomics en vooruitgang van de presale bevestigen dat Scotty niet een volgende meme coin statistiek wil worden.

Om het in simpele taal uit te leggen: $SCOTTY is een utility token die verpakt is als meme coin. Hierdoor combineert de token het beste van de twee werelden.

Op het gebied van de meme coin is het thema goed, dat op zichzelf staat. Op het gebied van utility lanceert het project een ecosysteem op drie pijlers. Het bestaat uit een crypto-hub, token swap en stakingplatform. Laten we ze allemaal kort bekijken.

Scotty Chat Als je op zoek bent naar een plek waar je cryptocurrencies, de nieuwste kansen in de blockchain-sector, de nieuwe trends in web3-applicaties, waar de markt naartoe gaat en nog veel meer kunt bespreken, dan heeft Scotty Chat het antwoord.

Zodra het platform live is, zal het een plek zijn voor zinderende discussies over alles wat met crypto te maken heeft. Het zal een gevoel van saamhorigheid creëren onder leden van de $SCOTTY community en hun loyaliteit jegens de meme coin koesteren.

Scotty Staking Meme coins staan bekend om hun beruchte pumps en dumps. Hoewel $SCOTTY primair op utility is gericht, is het niet volledig immuun voor initiële dumps.

Om dit te voorkomen en de impact ervan op de koers te verzachten, heeft Scotty staking gelanceerd. Het passieve inkomensmechanisme is ontworpen om de vraag naar tokens te stimuleren en het bezit van tokens aan te moedigen. De uitbetaling van beloningen vindt plaats over een periode van drie jaar.

Scotty Swap Een veilig platform voor token swaps die gestimuleerd worden door AI.

Waar komt AI dan precies in beeld?

De AI-mogelijkheden van het platform optimaliseren transacties voor maximale winst op hoge snelheid. Alle betalingen binnen deze platforms worden gehouden in $SCOTTY tokens.

scotty ai4

Investeerders Verzamelen $SCOTTY voor de Pump Begint

$SCOTTY is nu beschikbaar om gekocht te worden en momenteel nog voor lagere, goedkopere presale koersen.

Een geloofwaardige basis maakt $SCOTTY tot een van de meest veelbelovende cryptocurrencies van dit seizoen. Het project heeft bijvoorbeeld maatregelen mogelijk gemaakt zoals het burnen van de liquidity keys om de belangen van de community te beschermen. Het ontbreken van teamtoewijzing onderstreept nog eens het streven naar transparantie.

Scotty the AI tokenomics

Hoewel $SCOTTY zal profiteren van de toenemende FOMO in de eerste fase van de tokenlancering, mikt het op de lange termijn op grotere doelen. Door $BONK te onttronen, heeft de token het potentieel om uit te groeien tot het grootste meme coin fenomeen van 2024.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...