LiteBit voor tweede jaar op rij uitgeroepen tot beste cryptobroker

Persbericht: De Nederlandse broker LiteBit heeft voor het tweede jaar op rij de titel ‘beste cryptobroker’ in de wacht gesleept tijdens de CashCow Awards. Het bedrijf kreeg het merendeel van de stemmen in deze categorie.

LiteBit neemt de prijs in ontvangst tijdens een online editie van de Beleggersfair.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Loon naar werken

De CEO van LiteBit, Olivier van Duijn, is in zijn nopjes met de overwinning: “Dat we deze prijs voor de tweede keer winnen in een bijzonder jaar als 2020 is extra speciaal. Niet alleen vanwege de coronacrisis, maar ook omdat wij het afgelopen jaar achter de schermen flink hebben geïnvesteerd in onze gebruikers in Europa.”

Van Duijn noemt een aantal redenen voor het vertrouwen van hun klanten: “Het platform is al sneller, persoonlijker en makkelijker geworden en er komt volgend jaar nog veel meer aan. De handel in cryptocurrency’s is niet meer weg te denken en groeit ieder jaar.”

LiteBit richt zich ook op mensen die net (willen) beginnen met de handel in bitcoin en andere cryptocurrency’s.

Van Duijn: ”Het is voor veel mensen iets spannends. Wat is het, hoe werkt het, waar kun je dit het beste doen, is het veilig? Op die vragen probeert LiteBit zo goed mogelijk antwoord te geven. We willen het meest klantvriendelijke en betrouwbare platform in Europa zijn. Mooi dat beleggers dat zien en waarderen.”

Veilig, simpel en persoonlijk

Prijzen winnen is geen doel op zich, maar de titel is voor LiteBit wel een extra erkenning voor het voorop stellen van de klant. In heel Europa wordt het platform LiteBit.eu en de app dagelijks gebruikt en staat het Customer Support team 24/7 klaar voor vragen en ondersteuning in de eigen taal.

“Zo maken we de stap naar crypto voor iedereen met interesse makkelijker, veilig en persoonlijker. Ons doel is dan ook om het leidende Europese cryptoplatform te zijn, niet alleen voor de mensen die al in crypto handelen, maar voor iedereen”, aldus Van Duijn.

Eerder dit jaar vernieuwde LiteBit haar website en app, waardoor het nog veiliger en makkelijker is om te traden. Ook worden achter de schermen voorbereidingen getroffen voor registraties in verschillende Europese landen, die de betrouwbaarheid van de broker verder onderstrepen.

De CashCow Awards, een initiatief van Cash Magazine, cashcow.nl en beleggersclub Bull UP, worden vandaag voor het vijfde jaar op rij uitgereikt. Beleggers konden hun stem uitbrengen op in totaal tien categorieën. Het was de tweede keer op rij dat er een prijs werd uitgereikt in de categorie ‘Beste Cryptobroker’.

[penci_button link=”https://www.litebit.eu/?referrer=118497″ icon=”fa fa-address-book” icon_position=”left”]Bezoek de website van LiteBit[/penci_button]

Lees meer over:
litebitsponsored

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...