XRP voor een prikkie? CEO voorspelt koopjesjacht bij $ 500 in 2029!

13638 totale weergaven
XRP voor een prikkie? CEO voorspelt koopjesjacht bij € 500 in 2029!

Grijp je straks je kans om XRP te scoren voor een schijntje? Edoardo Farina, CEO van Alpha Lions Academy en hoofd Social Adoption voor XRP Healthcare, ziet een toekomst waarin we met zijn allen terugblikken op 2029 als het jaar waarin XRP voor een habbekrats te koop was.

En die habbekrats? Een slordige $ 500!

XRP: Van ondergeschoven kindje naar wereldster?

Farina deelde zijn gedurfde voorspelling onlangs op X (voorheen Twitter) en schetste een rooskleurig toekomstbeeld voor XRP. Over vijf jaar verwacht hij dat overheden, banken en consumenten wereldwijd massaal gebruikmaken van XRP voor allerlei financiële toepassingen.

Goud zou dan al een digitaal jasje hebben gekregen op de XRP Ledger (blockchain) en Ripple, het bedrijf achter XRP, zou zijn uitgegroeid tot een miljardenbedrijf.

https://twitter.com/edward_farina/status/1805584225795506634

$ 500? Peanuts!

Maar de kers op de taart is natuurlijk Farina’s prijsvoorspelling. Hij gelooft dat we over vijf jaar met weemoed terugdenken aan de tijd dat we XRP voor een schamele $ 500 konden kopen.

Een koopje, want volgens hem zal de munt dan vele malen meer waard zijn.

Niet iedereen deelt het enthousiasme

Toch is niet iedereen even optimistisch. Analisten van cryptobeurs Changelly denken dat het nog tot 2050 kan duren voordat XRP de grens van $ 500 bereikt.

En experts van Telegaon zijn nog voorzichtiger en voorspellen een maximumprijs van $ 105 in 2050.

De grote vraag: Geloof je in de XRP-revolutie?

Wat denk jij? Wordt XRP de nieuwe ster aan het cryptofirmament of blijft het bij een hype? Ga je straks meedoen aan de koopjesjacht als XRP voor $ 500 te koop is?

De toekomst zal het leren, maar één ding is zeker: de XRP-trein dendert voort en het is aan jou om te beslissen of je instapt.

xoxo Sophia!

Door: Sophialine Marlowe

Na haar studie journalistiek is Sophialine begonnen als crypto journalist bij Bitcoinmagazine.nl. Haar professionele schrijfstijl en uitgebreide kennis maken haar artikelen uitermate interessant en nuttig voor zowel de beginnende als de gevorderde crypto investeerders....