Caitlyn Jenner promoot meme coin: Hack of hype?

4875 totale weergaven
Caitlyn Jenner Promoot Meme Coin: Hack of Hype?

Caitlyn Jenner, bekend van haar olympische prestaties en reality-tv, heeft een nieuwe meme coin gelanceerd: $JENNER. Maar is dit echt, of is haar X-account gehackt?

Jenner’s crypto-avontuur roept vragen op

Sinds 26 mei promoot Jenner de Solana-gebaseerde meme coin op haar X-account. Ze volgde zelfs enkele prominente crypto-figuren. Ondanks video’s waarin Jenner en haar manager Sophia Hutchins verzekeren dat haar account niet is gehackt, blijven twijfels bestaan. Sommigen beweren zelfs dat de video’s deepfakes zijn.

https://twitter.com/Caitlyn_Jenner/status/1794843428708335960

$JENNER: Een meme coin met miljoenenpotentieel?

Ondanks de controverse heeft $JENNER in minder dan 24 uur een marktkapitalisatie van meer dan $ 24 miljoen en een handelsvolume van $ 183 miljoen bereikt. De prijs is met 39.000% gestegen, mede dankzij Jenner’s enorme aantal volgers op sociale media.

$JENNER
$JENNER

Hack of hype: De waarheid achter $JENNER

Hoewel de prestaties van de meme coin indrukwekkend zijn, blijven er vragen over de authenticiteit ervan. Een X-gebruiker, CodeXBT, beweert dat een bekende oplichter uit het AVAX-ecosysteem achter de promotie zit.

Wat betekent dit voor crypto-investeerders?

De situatie rond $JENNER benadrukt de risico’s van de cryptowereld, waar oplichting en hacks helaas nog steeds voorkomen. Het is cruciaal om altijd je eigen onderzoek te doen voordat je investeert in een nieuwe cryptocurrency, vooral als deze wordt gepromoot door beroemdheden.

xoxo Sophia!

Lees meer over:
memeMeme coinmeme coins

Door: Sophialine Marlowe

Na haar studie journalistiek is Sophialine begonnen als crypto journalist bij Bitcoinmagazine.nl. Haar professionele schrijfstijl en uitgebreide kennis maken haar artikelen uitermate interessant en nuttig voor zowel de beginnende als de gevorderde crypto investeerders....