Bitcoin (BTC) Update: Komt $14.000 weer in zicht?

De Bitcoin (BTC) koers staat op het moment van schrijven rond $13.600. We bekijken de grafieken en bespreken de mogelijke scenario’s, lees hier de update!

Bitcoin prijs update

Het is een sterke week op de markt van Bitcoin met een stabiele koers boven de $13.000. Een goed teken en indicatie dat bulls sterk zijn. Sterk genoeg om de prijs in hogere regionen te pushen. Maar deze regionen laten ook meer volatiliteit en kunnen de minder ervaren handelaren flink wat verlies opleveren.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Dat de koers momenteel steeds hoger lijkt door te stijgen betekend dat we wellicht snel hogere prijzen zien. En in een wat onbekend terrein terecht komen. Maar voordat we dit aandoen zullen we door $14.000 moeten breken. Waar de koers met de eerste test van $13.800 al laat zien zich daar klaar voor te maken.

Bitcoin daggrafiek

De daggrafiek van Bitcoin laat momenteel zien dat deze bezig is met het testen van $13.800. Na een flinke stijging de afgelopen dagen, zelfs weken. Een gezonde sterke stijging met een nieuwe test op komst.

Deze regio is de laatste stap waar de koers van Bitcoin tijdens de grote bullrun gestrand is en in een bear markt veranderde. Een belangrijk punt wat niet snel zal breken.

De reactie van de koers de komende dagen zal daarom belangrijk zijn. Waarbij de verwachting ligt dat de koers meerdere malen de weerstand rond $13.800 en $14.000 gaat testen.

De kans is ook vrij groot dat we hier wat blijven hangen om support op te bouwen. Dat zou ook gunstig zijn voor het behoudt van dit level.

Bitcoin (BTC) Update: Komt $14.000 weer in zicht?
Bitcoin daggrafiek 29 oktober 2020

Een eventuele terugval zal niet veel verder terugvallen dan $13.000. Zeker niet gezien het stabiele doorstijgen de afgelopen dagen. Maar het is een lastige regio om te voorspellen en de koers van Bitcoin kan op nieuwe hoogtes gekke reacties vertonen. Zowel de hoogte in als in een flinke dip.

Bitcoin koers 4-uurgrafiek

Als we kijken naar de 4-uurgrafiek van Bitcoin zien we dat $13.000 en $13.200 als sterke support dienen en de koers daar op weet omhoog te stijgen. Met als eerstvolgend doel $13.800. Een test in de komende uren zal kunnen uitwijzen of we hier nog meer gaan consolideren of dat we toch een grotere beweging gaan maken.

Bitcoin (BTC) Update: Komt $14.000 weer in zicht?
Bitcoin 4-uurgrafiek 29 oktober 2020

Wat gaat de koers van BTC doen?

Mocht de koers heftig reageren dan zien we veel vangnetten tot aan $12.000. Met mogelijkheden tot een bounce omhoog. Veel lagere levels liggen niet in de directe verwachting. Stijgingen door de $14.000 lijken nu ook lastig te voorspellen.

Met natuurlijk de psychologische levels elke $1.000 en ronde getallen zullen we nieuwe weerstand gaan zien. Het gaan spannende tijden worden. Met waarschijnlijk een kortstondige consolidatie en nieuwe test van $13.800 in de nabije toekomst. En wellicht een stap verder in de richting naar een all time high.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 reacties

Meest gelezen

Nieuws
Bitcoin koers breekt door $35.000, ligt $48.000 in het verschiet?

Bitcoin is de afgelopen 24 uur door de $35.000 grens gebroken. Analisten anticiperen op een...

Nieuws
Apple-Gebruikers Opgelet: Hackers Hebben Het Gemunt op Je Crypto

Nieuwe malware gericht op Apple's MacOS, vermoedelijk gelinkt aan de Noord-Koreaanse hackersgroep Lazarus, heeft blockchain-ingenieurs...

Nieuws
De beste en meest interessante afleveringen van de Hup Bitcoin podcast

In het afgelopen jaar hebben we in totaal meer dan 70 afleveringen van onze Hup...

Nieuws
Solana Bulls Razen Vooruit, Ligt $50 In Het Verschiet?

Cryptomunt Solana heeft opmerkelijke veerkracht getoond op zijn bullish koers, ondanks kleine tegenvallers in het...

Nieuws
Goedemorgen Bitcoin: Hayes voorspelt bitcoin koers van 1 miljoen dollar

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag...

Lees meer

Net binnen

Nieuws
Tether Behaalt Meer Dan $1,1 Miljard Winst Uit Bitcoin Bezittingen

Tether boekt meer dan $1,1 miljard winst uit bitcoininvesteringen, vergroting van zijn BTC-voorraad met strategische...

Nieuws
“Bitcoin explodeert naar $500.000 deze cyclus”, aldus Bloomberg

De korte opmars van bitcoin (BTC) voorbij $42.000 kan het begin markeren van een opkomende...

Nieuws
Waarom Stijgen Luna Classic En LUNA? Kunnen Veelbelovende Crypto Momentum Vasthouden 70% Pump – Gaat LUNA Herstellen Voor 2024?

De stijging van Bitcoin en Ethereum zorgt voor enthousiasme onder investeerders. De positieve groei die...

Dogecoin en meme coins Nieuws
Meme Crypto Trend Maakt Comeback Op Vooravond 10e Jubileum Dogecoin – Wordt DOGE, SHIB, PEPE of Elon Musk’s Nieuwe Crypto Meme De Voorloper?

Meme coins staan bekend als alternatieve cryptomunten met weinig of geen utility en veel volatiliteit....

Nieuws
“Bitcoin zit al in een bullmarkt”

De populaire pseudonieme analist Credible Crypto gelooft dat bitcoin (op dit moment) weleens in een...

Lees meer