'Bitcoin koers moet $45.000 behouden voor weg omhoog'

'Bitcoin koers moet $45.000 behouden voor weg omhoog'

Het weekend zit er weer op en we hebben weer een frisse blik! Het is dus ook weer tijd om te gaan kijken wat de markt ons kan gaan bieden en wat we kunnen verwachten de aankomende dagen. Ik ga met jullie kijken naar het bullish scenario die ik op dit moment op het oog heb.

Ik kijk op dit moment nog altijd naar een relief op Bitcoin. De prijsactie die we nu is in ieder geval iets dat mij aanspreekt. Wat spreekt mij dan aan?

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

De bodemvorming die we lijken te maken. De movement naar beneden wordt steeds kleiner en het volumen neemt ook af. Dit is doorgaans een indicatie dat de daling ten einde komt.

Wanneer komt de daling (tijdelijk) ten einde? Dat is in mijn optiek wanneer we de $45.502 behouden.

Op dit moment hebben we de market structuur trendlijn gebroken en kan het volgende zich uitspelen een kettingreactie in het ophalen van de liquiditeit die nog open staat op de voorgaande highs, wat resulteert in een stijging naar de $51.923.

'Bitcoin koers moet $45.000 behouden voor weg omhoog'

Conclusie

We moeten echt een reversal gaan zien op het level waar Bitcoin nu zit. Anders komt de $42.000 toch echt in zicht! Ik blijf nog altijd conservatief met mijn targets en ik zorg er voor dat ik de grootste delen winst veilig stel op vroege take-profits.

Volgende week gaan we weer een macro analyse doen op de koers! Nu gebeurt er nog niet zo enorm veel dus is de actie voornamelijk te vinden op de lagere timeframes.

Crypto Coin Talk

Wil je nu meer van dit soort analyses? Ga dan naar onze website cryptocointalk.nl waar we op dit moment 15% korting op onze producten bieden! We zien je daar!

De prijs in euro's:

Disclaimer: dit is géén financieel advies. Cryptocurrency's zijn risicovolle beleggingen.

Lees meer over:
Bitcoin Technische Analyse

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties