Bitcoin loopt bij $4.000 tegen weerstand aan, EOS stijgt 11%

411 totale weergaven

Crypto update 9.45 uur - Op deze woensdagochtend staan de meeste borden op groen. Bitcoin loopt bij 4.000 dollar tegen stevige weerstand aan. De huidige koers is 4.018 dollar (-1,6%) volgens marktindex Messari. Onder de altcoins stijgt EOS met 11% hard. Mogelijk is de A-rating van Weiss Ratings de oorzaak. Het ratingbureau beoordelde bitcoin, XRP en EOS als "uitstekend". Ook Everex blijft met +20% flink doorstijgen.

Lees ook: Graffiti-artiest, die 0.26 BTC verborg in muurschildering, krijgt $4.000 dollar donatie

BTC: "Stevige weerstand bij 4.000 dollar"

Is er op deze lentedag sprake van een altseason light? De meeste altcoins staan in de plus, terwijl bitcoin (BTC) tegen hevige weerstand aanloopt. Altcoinbase ziet veel weerstand in de grafieken en spreekt van een aanstaande daling dinsdagavond. Deze voorspelling lijkt op deze woensdagochtend uit te komen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur? Relatief onbekende munten zoals OAX en Enigma plussen respectievelijk 208% en 58%.

Interview Enigma

We spraken Enigma afgelopen zomer in Zug, Zwitserland tijdens een Techcrunch event. Leuk detail: rond minuut 2:20 komt Vitalik Buterin van de trappen lopen.

Bekijk de update van Prem!

Cryptonieuws

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...