Bitcoin Update: koers zet door en heeft $25.000 in het vizier

Bitcoin Update: koers zet door en heeft $25.000 in het vizier

De bullish trend op de hogere tijdsbestekken houdt aan en recente prijsactie heeft niets laten zien wat we niet verwacht hadden. De bitcoin koers is in de afgelopen week gestegen met 6% en er zijn nog geen argumenten te vinden die duidden op een trendwijziging op korte termijn.

De bitcoin koers staat momenteel op 18,662.68USD. We bespreken kort de belangrijke prijsniveaus en een update van onze trade setup van begin van de week.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bitcoin (BTC) 4-uurgrafiek

Op de 4 uurgrafiek zijn er nog steeds geen tekenen van zwakte en er is in de afgelopen dagen geen moment geweest dat de bullish trend op de hogere tijdsbestekken (4 uur en dag) in gevaar is gekomen. Er zijn dus geen argumenten te vinden die op dit moment een bearish mentaliteit zouden rechtvaardigen, ook niet een beetje.

Dezelfde argumenten die we in voorgaande updates hebben aangevoerd, waardoor we tijdig met de trend mee konden liften, blijven ook vandaag waar.

Die argumenten zijn:
- Prijsactie bevindt zich boven de 200 MA's
- We handhaven een bullish marktstructuur op de daggrafiek
- We handelen nog steeds boven de prijsrange van juni-juli

De trend op de hogere tijdsbestekken (4 uur en dag) blijft net zolang bullish totdat deze argumenten niet langer geldig zijn.

Bitcoin Update: koers zet door en heeft $25.000 in het vizier


Update trade setup:

In de update van begin van de week bespraken we twee scenario’s. Waarbij we zeiden dat het tweede scenario het meest waarschijnlijke scenario was en tevens een prima trade setup. We staan op dit moment circa 7% in de winst en zijn onze eerste target ($25.300) op een paar honderd dollar na genaderd.

Je kunt er overigens voor kiezen om iets eerder een gedeelte winst te nemen rond $24.900 – $25.000 en daarnaast je stop loss te verhogen naar je entry, voor een risicoloze trade. Ons target van $28.000 blijft realistisch zolang de bullish argumenten zoals hierboven besproken geldig zijn.

Bitcoin Update: koers zet door en heeft $25.000 in het vizier

Dit was hem voor vandaag, geniet van een heerlijk tropisch weekend!

Bitcoin Summer Sale: tot 50% korting + gratis Bitcoin Frisbee!

- Beach Towel | *NIEUW*
- Caps | Hodl of Moon
- Bitcoin Wijn | Rood of Wit
- Bitcoin Bier | Pilsener of IPA
- Beach Ball | Oranje BTC strandbal

Bitcoin Update: koers zet door en heeft $25.000 in het vizier
Lees meer over:
Bitcoin Technische Analyse

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties