Bitcoin Update: kan de koers herstellen? 2 mogelijke scenario’s

1211 totale weergaven

Bitcoin is flink gezakt, kunnen we herstel zien? Of gaan we dieper dalen? Er was gister veel paniek in de markt wat meer dan logisch is bij prijsactie zoals dit.

Het is op dit moment nog veel belangrijker dat we een verse blik gaan werpen op de markt en kijken wat de mogelijkheden zijn.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

We bespreken twee mogelijke scenario’s.

Scenario 1 voor bitcoin koers

Ik kijk daarbij naar een daling in de zone van $41.272-$39.798. Dit voorzie ik bij een 4H/1D close onder de $46.259. We zouden op de support zone van $41.272-$39.798 weer kunnen gaan rangen om compressie te bouwen en vanuit daar de trend vervolgen.

Bitcoin Update: kan de koers herstellen? 2 mogelijke scenario's

Scenario 2 voor prijs van bitcoin

Mochten we nu niet gaan closen onder de $46.186 op de daily. Dan kijk ik naar een mogelijke range low reclaim en het testen van de support die we daar hebben opgebouwd. Die support is namelijk een 4 uurs demand die fungeert als support level. Dit niveau ligt op de $45.021-$46.386. Het zou mooi zijn als we dit scenario gaan zien aangezien er dan een korte termijn herstel mogelijk is.

Bitcoin Update: kan de koers herstellen? 2 mogelijke scenario's

Conclusie

De conclusie van dit verhaal is eigenlijk vrij helder. We mogen voor een korte termijn stijging niet een dagelijkse close gaan zien onder de $46259. Mochten we die wel gaan zijn wordt het kijken naar de $40.000 zone en moeten we wederom weer wachten tot dat we enige tekens van reversal gaan zien. Tot die tijd is dit wel een prachtige zone om DCA toe te passen. Neem niet teveel exposure in trades nu en koop de reversal wanneer hij zal ontstaan.

CryptoCoinTalk

CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wil jij meer leren over traden en technische analyse of wil je kant en klare calls volgen?

Join ons telegramkanaal door hier te klikken of bezoek onze website door hier te klikken.

Bitcoin Update: kan de koers herstellen? 2 mogelijke scenario's