Crypto update – “Bitcoin hikt tegen 4.000 dollarniveau aan”

411 totale weergaven

Crypto update 17.00 uur - Op deze vrijdagmiddag is de markt redelijk onveranderd ten opzichte van deze ochtend. Bitcoin (BTC) beweegt voornamelijk zijwaarts, de grootste cryptomunt noteert een plusje van 0,4%. De huidige koers is 3.970 dollar. Wat zegt Stef den Tuinder van Altcoinbase over de huidige koers?

Koers Bitcoin (BTC): "4.000 dollar top van ascending triangle"

Den Tuinder zegt erover: "Bitcoin is na de afwijzing op het niveau 4.000 dollar weer in de lagere 3.900 regionen terecht gekomen. Momenteel zien we “hidden bullish divergence” en een “ascending triangle”.
Waarin 4.000 dollar dus de top is van deze triangle. Zodra we daar doorheen breken, en we houden support, dan zijn targets als 4.100 en 4.200 niet ondenkbaar. Wat traders in hun achterhoofd moeten houden, is dat het weekend voor de deur staat. We hebben nog geen echte correctie of pullback van BTC gezien, dus dat kan wellicht nog komen. Zorg ervoor dat je jouw winsten verzilverd en je stoploss op de juiste manier instelt. Dat als we een in weekend waterval komen je winst wel veilig is.”

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Crypto update

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur? De koersen van de top 10 cryptocurrencies zijn als volgt:

Cryptonieuws

Interview MPG Token van Max Crowdfund

[penci_related_posts dis_pview="yes" dis_pdate="yes" title="" background="" border="" thumbright="no" number="4" style="grid" align="none" withids="" displayby="cat" orderby="rand"]

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...

    Je hebt geen geld om te laten zien geselecteerd