Crypto update – Bitcoin in “bullish patroon”, Ethereum-updates vlot gegaan

806 totale weergaven

Crypto update 22.00 uur – De huidige koers van Bitcoin (BTC) ligt op 3.844 dollar en 2 procent gestegen het afgelopen etmaal. Op moment van schrijven staan de meeste borden op groen. De volgende cryptocurrencies uit de top 10 stijgen zoals Ethereum (+4%), Litecoin (+4,9%) en Binance Coin (+6%). We vragen analist Mike Bolderman van Altcoinbase naar zijn mening over de bitcoinkoers. “Bitcoin zit in een ascending triangle, een bullish patroon, maar het afwachten wanneer de koers uitbreekt”.

Nieuws van de dag: Ethereum-updates

Constantinople en St. Petersburg zijn de langverwachte updates van het ethereum-netwerk zijn . Tot nu toe lijkt de koers van ETH positief te reageren op de update door een plus van 4%.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Crypto update - Bitcoin in
Lees hier wat de updates betekenen: alle feiten op een rij >>

Meest opvallende stijger: Alibabacoin (ABBC) +161%

De meest opvallende stijger (+161%) is Alibaba Coin (ABBC). Een vrij nieuwe naam in de top 30. Dit project ontwikkelt een blockchainsysteem ontwikkelt om met je gezicht af te rekenen aan de kassa. Het bedrijf won onlangs een rechtszaak tegen de ‘echte’ Alibaba. Ze werden namelijk in het gelijk gesteld door een rechter in New York.

Meest opvallende beursnotering: Fetch.ai (FET)

De coin Fetch.ai (FET) werd om 11 uur Nederlandse tijd genoteerd aan de ruilbeurs Binance. Er kan gehandeld worden in de paren FET/BNB, FET/BTC en FET/USDT. De startup uit het Verenigd Koninkrijk, een platform voor autonome software, haalde deze week in korte tijd 6 miljoen dollar op met haar Initial Coin Offering. De tokens werden na de notering flink gedumpt, maar de koers herstelde zich daarna enigszins.

Bitcoin (BTC) koersvoorspelling van Altcoinbase

Wat kunnen we op de korte termijn van bitcoin (BTC) verwachten? Analist Mike Bolderman van Altcoinbase zegt daarover het volgende:

[penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=””]De koers van bitcoin hangt nu rond de 3800 dollar. Er was even een korte drop van een kleine 4% richting 3.660 dollar. Deze werd direct opgevangen door de bulls boven de 100 day moving average en de golden pocket fibonacci. Op dit moment vormt zich op een groter tijdframe een ascending triangle en bevinden wij ons precies in het midden van dit patroon. De koersrange ligt tussen de 3.450 en 4.200 dollar. Het is de komende uren, dagen afwachten of bitcoin de boven – of onderzijde van de trendlijn gaat aantikken.[/penci_blockquote]

Crypto update - Bitcoin in

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur? De koersen van de top 10 cryptocurrencies zijn als volgt:

Cryptonieuws

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”yes” title=”” background=”” border=”” thumbright=”no” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”cat” orderby=”rand”]

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...