Crypto update – “Bitcoin maakt zich op voor koerscorrectie”

Crypto Update 21.00 uur - Op deze donderdagavond schommelt Bitcoin (BTC) nog boven de 3.900 dollar, maar de trend is dalend. De complete top 20 staat in het rood, er zijn enkele miljarden dollars uit de markt gevloeid de afgelopen 24 uur. Opvallende dalers zijn Neo (NEO) en Cardano (ADA) met respectievelijk 6 en 5 procent in de min. Wat gaat de koers van bitcoin (BTC), de trekker van de markt, de komende dagen doen? De markt maakt zich op voor een koerscorrectie, zo lijkt het.

Koers bitcoin

Stef den Tuinder, oprichter van Altcoinbase zegt het volgende over de koers van bitcoin: "Bitcoin gaat mogelijk een pullback maken en de trendlijn testen die rond de 3.830 dollar ligt. Zakken we daar doorheen, dan kunnen we weer 3.700 dollar en zelfs het 3.500 dollar level gaan testen. We hebben vandaag een keiharde afwijzing gehad op de 4.000 dollar grens. Dat is voor mij een waarschuwingssignaal om van bulltrader naar bear trader te gaan switchen."

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bekijk de update van Altcoinbase hier terug!

Top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur? De koersen van de top 10 cryptocurrencies zijn als volgt:

Crypto - en blockchainnieuws

[penci_related_posts dis_pview="yes" dis_pdate="yes" title="" background="" border="" thumbright="no" number="4" style="grid" align="none" withids="" displayby="cat" orderby="rand"]

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...