Crypto Update – Bitcoin stabiel, Crypto.com (MCO) plust 30%

De crypto-update van deze vrijdagochtend. De meeste koersen in de top 30 zijn de afgelopen 24 uur (licht) gedaald. De koers van Bitcoin (BTC) is gedaald onder de 3.600 dollar met een minnetje van 0,35%. Ethereum zit onder de 122 dollar met een minnetje van 0,8%. Binnen de top stijgt Stellar en Binance Coin. Nieuws van de dag: JP Morgan komt met een eigen stablecoin, de JPM Coin.

Crypto Update - Bitcoin stabiel, Crypto.com (MCO) plust 30%

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur? De koersen van de top 10 cryptocurrencies zijn als volgt:

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Stijgers afgelopen 24 uur

Wat zijn de stijgers en dalers van de afgelopen 24 uur? De stijgers in de top 50 zijn naar marktwaarde, Nederlandse tijd 10:45 uur:

Dalers afgelopen 24 uur

De dalers in de top 30 zijn naar marktwaarde, Nederlandse tijd 10:45 uur:

Nieuws op bitcoinmagazine.nl

Interview Crypto.com

We spraken tijdens de Techcrunch meetup met Kris Marszalek, ceo van Crypto.com, eerder bekend als Monaco. Ze brengen in samenwerking met VISA een crypto-creditcard op de markt. Hiermee kun je ook gratis pinnen bij de meeste ATM's.

Bekijk de marktupdate van Prem!

[penci_related_posts dis_pview="yes" dis_pdate="yes" title="" background="" border="" thumbright="no" number="4" style="grid" align="none" withids="" displayby="cat" orderby="rand"]

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...