Crypto update – Bitcoin zijwaarts, Ripple (XRP) stijgt na Coinbase-notering

944 totale weergaven

Crypto update 10.30 uur – De koers van Bitcoin (BTC) beweegt zijwaarts na een roerige maandag op de cryptobeurzen. De koers op moment van schrijven is 3.820 dollar. De top 20 laat een gemengd beeld zien: Ripple’s XRP stijgt na het nieuws dat Coinbase Pro de cryptomunt gaat noteren. EOS daalt na het nieuws dat er een hack bij blockproducer EOS42 heeft plaatsgevonden.

Bitcoin (BTC) koers

Bitcoin beweegt tussen de 3.800 en 3.900 dollar. Op de korte termijn zijn analisten ‘bearish’ over de koers van BTC.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bitcoin Magazine NL sprak bij met Altcoinbase en CryptoMichaël, lees hier hun analyse

Crypto update - Bitcoin zijwaarts, Ripple (XRP) stijgt na Coinbase-notering

Crypto update

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur? De koersen van de top 10 cryptocurrencies zijn als volgt:

Cryptonieuws

Bekijk de marktupdate van Prem: XRP naar Coinbase Pro

Coinbase Pro noteert de XRP-munt van Ripple voor professionele beleggers op korte termijn. Daarop schoot de koers van XRP omhoog.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”yes” title=”” background=”” border=”” thumbright=”no” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”cat” orderby=”rand”]

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...