Data en Analyse » Technische analyse » Crypto update – Analisten bearish over bitcoin, Coinbase Pro noteert XRP

Crypto update – Analisten bearish over bitcoin, Coinbase Pro noteert XRP

Crypto update 22.30 uur – De koers van Bitcoin (BTC) stabiliseert enigszins na de dreun van zondag. De koers op moment van schrijven is 3.850 dollar, een plusje van 0,5% deze dag. Meest opvallende stijgers zijn XRP (+7%), de cryptomunt van Ripple, die is opgenomen door Coinbase Pro. Ook Bitcoin SV noteert een plus van 9,2%. Wat verwachten de analisten van bitcoin op de korte termijn?

“Koers bitcoin is bearish”

Stef Den Tuinder van Altcoinbase zegt: “De koers van bitcoin heeft gisteren de ‘A wave’ gemaakt, daarvoor hebben we 5 impulse waves gehad van Elliot. We zijn nu richting de ‘B’ aan het gaan van de ABC correctie. De B gaat hierin altijd tegen de koers in.  De koers is globaal bearish, maar ik verwacht dat we nu een stuk omhoog gaan. De toename vindt plaats tussen de 3.880 dollar en 4.000 dollar. Hierna droppen we terug richting de ‘C’ om zo de ABC correctiewave compleet te maken. In onderstaand plaatje schets ik de weerstand.”

“3.500 dollar komt in zicht”

Trader en – analist Michaël van de Poppe alias CryptoMichaël (34.600 Twittervolgers) zegt het volgende over bitcoin: “Helaas was de opleving van zaterdagavond van korte duur. Zondag werd BTC keihard op 4.200 dollar afgewezen. Een dip  naar 3.750 dollar kwam zelfs in beeld. Dit heeft geleid tot een ‘double top op Bitcoin’ en een slechte ‘weekly candle’. Ook hebben EOS, Ethereum en Litecoin allemaal een harde afwijzing op weerstandsniveau’s laten zien. De trend is nu volledig gedraaid. Op dit moment ben ik niet bullish, totdat Bitcoin weer $3,900 over neemt. Na een zwakke maandag verwacht ik dit niet en verwacht ik eerder $3,500 met hierna lower highs en de route naar een nieuwe low.”

Bekijk hier de top 3 cryptocurrencies van Michaël voor 2019 >> 

Crypto update

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur? De koersen van de top 10 cryptocurrencies zijn als volgt:

Cryptonieuws

crypto kopen 

 

Nieuwe Podcast aflevering: Bitcoin maximalisten aan de tokens op Ethereum, een 'nieuwe' Satsohi en meer

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Bitcoin update: BTC rond $10.400. Forks van bitcoin verliezen steeds meer terrein

Arnold Hubach

Bitcoin in Gaza: ‘Doorsnee Palestijnen gebruiken BTC meer dan Hamas’

Robin Heester

Ripple gebruikt door Thaise bank, maar XRP token niet

Arnold Hubach

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder