Crypto Update – Crypto blijft doorstijgen, Dash plust 7,5%

De crypto-update van deze maandagochtend. Het beeld van de cryptomarkt: de meeste koersen in de top 30 zijn de afgelopen 24 uur licht gestegen. De koers van Bitcoin (BTC) zit stabiel boven de 3.650 dollar, Litecoin is de afgelopen week met meer 30% gestegen. Uitschieter de afgelopen 24 uur is Dash met een dikke plus van 7 procent.

Crypto Update

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur? De koersen van de top 10 cryptocurrencies zijn als volgt:

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Stijgers afgelopen 24 uur

Wat zijn de stijgers en dalers van de afgelopen 24 uur? De stijgers in de top 50 zijn naar marktwaarde, Nederlandse tijd 10.00 uur:

Dalers afgelopen 24 uur

De dalers in de top 50 zijn naar marktwaarde, Nederlandse tijd 10.00 uur:

Nieuws op bitcoinmagazine.nl

Altcoin van de Week: VeChain (VET)

Bekijk de marktupdate van Prem!

[penci_related_posts dis_pview="yes" dis_pdate="yes" title="" background="" border="" thumbright="no" number="4" style="grid" align="none" withids="" displayby="cat" orderby="rand"]

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...