Crypto Update – Plusje voor bitcoin, pensioenfondsen stappen in crypto

De crypto-update van deze woensdagochtend. Het beeld van de cryptomarkt: de meeste koersen in de top 30 zijn de afgelopen 24 uur (licht) gestegen) met enkele uitschieters naar boven.
De koers van Bitcoin (BTC) ligt met met 3.634 dollar boven de 3.600 dollar. EOS en ZCash zijn met respectievelijk 6,7% en 7% positieve uitschieters. Opvallende daler is Binance Coin (BNB) is 4,2% in de min. Ook stappen twee Amerikaanse pensioenfondsen via het investeringsfonds Morgan Creek in cryptocurrencies.

Crypto Update - Plusje voor bitcoin, pensioenfondsen stappen in crypto

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur? De koersen van de top 10 cryptocurrencies zijn als volgt:

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Stijgers afgelopen 24 uur

Wat zijn de stijgers en dalers van de afgelopen 24 uur? De stijgers in de top 50 zijn naar marktwaarde, Nederlandse tijd 9.45 uur:

Dalers afgelopen 24 uur

De dalers in de top 50 zijn naar marktwaarde, Nederlandse tijd 9.45 uur:

Nieuws op bitcoinmagazine.nl

Jan Robert Schutte (Crypto Academy): "Positief over koers bitcoin op korte termijn"

We praten bij met Jan Robert Schutte, cryptotrader en - analist voor Crypto Academy. Hij ziet het positief in op de korte termijn. Bekijk het hier.

Poll #3 Welke altcoin moet Altcoinbase gaan behandelen?

Verge staat op kop, gaan NEO en Stellar Verge nog bijhalen? Stem mee!

Bekijk de marktupdate van Prem!

[penci_related_posts dis_pview="yes" dis_pdate="yes" title="" background="" border="" thumbright="no" number="4" style="grid" align="none" withids="" displayby="cat" orderby="rand"]

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...