Schiet de prijs van bitcoin naar $100.000?

De bitcoinkoers, hij ziet er heel mooi uit en er alle reden om te kijken naar een verdere stijging. Nog nooit sloot de weekkoers hoger dan zondagnacht om 2 uur en wij beschouwen dat als een bullish uitgangspunt voor de komende tijd. Maar wat zien we als we inzoomen op de daggrafiek en de 4-uursgrafiek?

Bitcoin daggrafiek

Hoewel we dus op de weekgrafiek een nieuw hoogtepunt hebben neergezet, betekent dit niet automatisch dat we op de daggrafiek ook alleen maar omhoog kijken.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Wat we zien is dat op deze grafiek tegen weerstand aanlopen. Dat is op de grafiek de blauwe rechthoek die loopt van $61.324 tot $65.133.

In combinatie met de voorgaande piek (zwarte horizontale lijn) vormt deze zogenoemde supply een vorm van weerstand waar de koers niet vanzelfsprekend doorheen beweegt.

Schiet de prijs van bitcoin naar $100.000?

Bitcoin 4-uursgrafiek

Op de 4-uursgrafiek zien we per vier uren de koersinformatie weergegeven. Dit geeft een gedetailleerder beeld van wat we op de dagelijkse grafiek al zagen, namelijk dat we tegen weerstand aan lopen.

Het zou niet gek zijn als we na het bereiken van het hoogste punt, afgelopen weekend, eerst weer een beweging naar beneden gaan zien. We kijken dan naar de blauwe zone op de grafiek.

Het zou mooi zijn als de koers niet (langdurig) door die zone zakt die is ingetekend op het prijsniveau van $57027. Als we die zone niet verliezen, dan ligt een stijging voor de hand.

Schiet de prijs van bitcoin naar $100.000?

Conclusie

Wij zijn nog steeds bullish op Bitcoin. Een kleine pullback zou de komende dagen niet gek zijn om van daaruit weer omhoog te kijken.

Wellicht is voor de mogelijke dip de ticker van de tweede Bitcoin futures ETF Valkyrie toepasselijk: BTFD.

Mochten we door de all time high heen breken, kunnen we zomaar de magische grens van $100.000 opzoeken.

CryptoCoinTalk

CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wil jij meer leren over traden en technische analyse of wil je kant en klare calls volgen?

Join ons telegramkanaal door hier te klikken of bezoek onze website door hier te klikken.

Wil je
op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en
download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!