Vlakke handelsdag voor Bitcoin, Hollywood komt met crypto thriller

270 totale weergaven

Crypto update 22.00 uur - Een vlakke handelsdag voor Bitcoin (BTC), ethereum (ETH) en Ripple (XRP). Op moment van schrijven is de koers van bitcoin 3.865 dollar (+0,4%, OnchainFX marktindex). Het sentiment van de beleggers is onveranderd, namelijk bearish. Toch zijn er bepaalde altcoins die vandaag een goede dag hebben zoals: Stellar (XLM, +5,7%), Litecoin (LTC, +3,5%) en Dash (DASH, +8%). Ook in het nieuws: Hollywood komt met een heuse crypto thriller.

Hollywood komt met crypto thriller

Niemand minder dan Kurt Russell (bekend o.a. van de klassiekers "Big Trouble in Little China" en "The Thing") speelt een rol in een nieuwe Hollywood thriller met de toepasselijke naam "Crypto". De andere sterren zijn o.a. Beau Knapp, Alexis Bledel en Luke Hemsworth. Een jonge agent doet onderzoek naar fraude, corruptie en witwasserij in zijn geboortestadje in de staat New York. Hij komt al snel terecht in een web van intriges en mysterieuze underground figuren, waaronder ook een cryptografisch genie.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

"Bearish bitcoin"

Analist Stefan den Tuinder van Altcoinbase blijft bij zijn eerdere analyse en is als handelaar bearish gestemd momenteel. BTC blijft veel weerstand ervaren bij de niveaus 3.800 tot 4.000 dollar. Volgens Altcoinbase ligt de support voor bitcoin rond het niveau 3.550 tot 3.600 dollar.

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur? We zien een wisselend beeld in de top 10:

Cryptonieuws

[penci_related_posts dis_pview="yes" dis_pdate="yes" title="" background="" border="" thumbright="no" number="4" style="grid" align="none" withids="" displayby="cat" orderby="rand"]

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...