Nieuwsberichten » Bitcoin » (Video-interview) Vincent Everts over de Dag van de Crypto: “Regulering cryptomunten hoofdthema event”

(Video-interview) Vincent Everts over de Dag van de Crypto: “Regulering cryptomunten hoofdthema event”

bitcoin kopen

Crypto-alert! Op 29 en 30 januari vindt de Dag van de Crypto plaats in de RAI in Amsterdam, voor iedereen die meer wil weten over Bitcoin en andere cryptocurrencies. Organisator Vincent Everts (LinkedIn-profiel) legt in een exclusief interview met Bitcoin Magazine waarom dit event interessant is voor zowel de particuliere en professionele beleggers.

  bitcoin meester  

Regulering hoofdthema op Dag van de Crypto

Het doel van Everts is om op deze twee dagen de gevestigde financiële wereld samen te brengen met experts en beleggers uit de crypto industrie. Een van de hoofdzaken die besproken zal gaan worden is hoe Nederland de cryptomuntenhandel en de ICO’s wil en moet gaan reguleren. Bekijk hieronder het interview (ca. 20 minuten).

Klik hier voor onze kortingsactie: 25 procent korting op een toegangskaart voor de Dag van de Crypto >>>

Mis niks en ontvang de gratis wekelijkse crypto en blockchain nieuwsbrief!

Gerelateerde berichten

Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.