Ad Clicks : Ad Views :

Coinbase lanceert crypto cadeaukaart

/
/
/
2032 Views
Spread Your Crypto Love

Coinbase, ’s werelds grootste cryptobroker, gaat dankzij samenwerking met een nieuwe partner beginnen met het uitgeven van een digitale cadeaubon. Hierdoor kan er met cryptovaluta’s cadeaukaarten aangekocht worden.

Wellicht is het straks zo dat er in plaats van een boekenbon, of fashioncheque, ook een cadeaukaart met cryptomunten cadeau gedaan kan worden.

Het bedrijf doet er alles aan om nieuwe gebruikers te werven, met als doel zoveel mogelijk mensen bekend te laten worden met de wereld van crypto. De uitgifte van de nieuwe cadeaubon mag in het verlengde daarvan gezien worden. Een uiterst slimme zet om de adoptie van crypto te versnellen.

Samenwerking met WeGift

Volgens Bloomberg zullen diensten worden geïntegreerd met WeGift, een in Londen gevestigd online platform dat cadeaukaarten uitgeeft. Gebruikers kunnen nu met cryptocurrencies cadeaubonnen kopen vanuit hun wallet op Coinbase.

De cadeaubonnen die via WeGift met cryptocurrency worden gekocht kunnen worden gebruikt in meer dan 120 winkels, waaronder Tesco, M&S, Uber, Carrefour, Google play en Costa. De service is tot nu toe alleen beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Italië, maar ook Nederland!

Momenteel ondersteund de beurs nog enkel bitcoin, bitcoin cash, litecoin en ethereum, maar de kans is groot dat er binnenkort meer crypto’s worden toegevoegd.

E-Money Licentie

De beurs verkreeg enkele maanden geleden een E-Money licentie, geautoriseerd door de Britse Financial Conduct Authority. De licentie geeft Coinbase de mogelijkheid om betalingsdiensten aan te bieden en digitale betalingsalternatieven uit te geven. Die kunnen vervolgens gebruikt worden voor het verrichtten van betalingen middels betalingskaarten, via internet of telefoon.

Bron: Coindesk

Inschrijven nieuwsbriefAdvertisements
Http://www.bitcoinmagazine.nl
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ledger Nano S voor slechts €79!

Nieuwe partner: Hodler Company

Contentpartner: Cyber Capital

Cryptics actie: Win een Lambo!

Actie: gratis Tokenbox tokens

Nieuwe partner: Tokenbox.io

ACTIE Digital Florins!

Maandactie: schrijf je in en win een HODL cap!

Partner: Dentacoin

Deze start-up uit Maastricht bouwt aan een blockchain-oplossing voor uw tandarts, de Dentacoin (persbericht)

Nieuwe contentpartner

Nieuwe mediapartner: Coinpost.jp

This div height required for enabling the sticky sidebar


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
nl_NLDutch
nl_NLDutch