Nieuwsberichten » Crypto update -“Bodem bitcoin ligt op 3.200 dollar”

Crypto update -“Bodem bitcoin ligt op 3.200 dollar”

Crypto Update –  Bitcoin heeft op 3.200 dollar een stevige bodem, aldus optie – en cryptocurrencyhandelaar Jan Robert Schutte​ van CryptoAcademy​ in gesprek met Bitcoin Magazine NL. Schutte voorziet dat de koers niet verder gaat zakken onder de 3.200 dollar. Hij zegt: “Niveaus van 3.400 dollar tot 4.000 dollar zijn niet ondenkbaar de komende weken. Ik vind dat al veel negatief marktsentiment in de prijs van bitcoin zit verwerkt.”

Bitcoin koers

Schutte vindt dat er te weinig liquiditeit in de markt zit voor een stabiele groei van bitcoin en de cryptomarkt. Hij zegt: “De koers gaat keihard zijwaarts en gaat keihard omhoog en omlaag, voordat de koers weer gecorrigeerd wordt. Toch voorzie ik meer positieve signalen. Ik vind het een goed teken dat de markt meer gereguleerd gaat worden. Ook voorzie ik dat institutioneel geld zich klaarmaakt voor deze markt. Dat leidt niet gelijk tot een bullrun, maar de markt kan daardoor stabiel doorgroeien.”

Lees ook de laatste Crypto update van dinsdagochtend >> 

  bitcoin meester  

Altcoin van de Week: Waves

In de video spreekt Jan Robert kort over de vorige editie van Altcoin van de Week: Waves, een cryptomunt die het goed gedaan heeft op de beurs.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptocurrencies geschiedt op eigen risico.

Nieuw Bitcoin Journaal over: Bitcoin, het Lightning Network en de maatregelen van De Nederlandse Bank

 

 

 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Bitcoin update: Prijs rond $10.375, millennials vol aan de crypto, BTC versus dollar

Arnold Hubach

‘Oplichters gebruiken extensies voor stelen bitcoin’, aldus Casa-CEO

Wessel Simons

Noord-Koreanse bitcoin hackers van $2 miljard targets voor Amerika

Robin Heester

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder