https://www.youtube.com/watch?v=_qICR4MLSD4

Crypto update -“Bodem bitcoin ligt op 3.200 dollar”

Crypto Update –  Bitcoin heeft op 3.200 dollar een stevige bodem, aldus optie – en cryptocurrencyhandelaar Jan Robert Schutte​ van CryptoAcademy​ in gesprek met Bitcoin Magazine NL. Schutte voorziet dat de koers niet verder gaat zakken onder de 3.200 dollar. Hij zegt: “Niveaus van 3.400 dollar tot 4.000 dollar zijn niet ondenkbaar de komende weken. Ik vind dat al veel negatief marktsentiment in de prijs van bitcoin zit verwerkt.”

Bitcoin koers

Schutte vindt dat er te weinig liquiditeit in de markt zit voor een stabiele groei van bitcoin en de cryptomarkt. Hij zegt: “De koers gaat keihard zijwaarts en gaat keihard omhoog en omlaag, voordat de koers weer gecorrigeerd wordt. Toch voorzie ik meer positieve signalen. Ik vind het een goed teken dat de markt meer gereguleerd gaat worden. Ook voorzie ik dat institutioneel geld zich klaarmaakt voor deze markt. Dat leidt niet gelijk tot een bullrun, maar de markt kan daardoor stabiel doorgroeien.”

Lees ook de laatste Crypto update van dinsdagochtend >> 

Altcoin van de Week: Waves

In de video spreekt Jan Robert kort over de vorige editie van Altcoin van de Week: Waves, een cryptomunt die het goed gedaan heeft op de beurs.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptocurrencies geschiedt op eigen risico.

Mis niks meer!
Invalid email address
Handel met negatieve fees en verdien!

Paymium lanceert een actie voor Bitcoin beleggers

Ontvang 0,1% vergoeding voor elke succesvolle limietorders die je plaatst!

Doe mee aan de bitcoin revolutie.

Paymium is de oudste en grootste bitcoin beurs van Frankrijk en bestaat al sinds 2010.

Maak nu een gratis account aan!