Crypto update – Bitcoin stabiel boven 3.900 dollar, Elon Musk prijst bitcoin

Op deze woensdagochtend gaan de meeste koersen zijwaarts. Bitcoin (BTC) blijft stabiel bóven de 3.900 dollar. De huidige koers op moment van schrijven is 3.935 dollar, een klein plusje van 0,5%. Andere cryptocurrencies in de top 10 beginnen wel in te leveren. Zo is Ethereum en Bitcoin Cash met respectievelijk 3% en 3,9% gedaald. Uitschieters naar boven zijn Binance Coin (BNB) met 16% en Maker (MKR) met 8%

Onze marktexpert Stef den Tuinder van Altcoinbase voorziet voor Bitcoin (BTC) het volgende: "De ‘longs’ zijn momenteel erg gedaald, wat een indicatie kan zijn van afnemende bullpower. Voor een nieuwe run omhoog, moeten de longs nu wel snel omhoog gaan, om dit bullish momentum vast te houden en niet zonder benzine te komen staan."

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Nieuws van de Dag: serie-ondernemer Elon Musk (o.a. Paypal, Tesla, SpaceX) vindt bitcoin een "briljante structuur" hebben.

Crypto update - Bitcoin stabiel boven 3.900 dollar, Elon Musk prijst bitcoin

Crypto update - Bitcoin stabiel boven 3.900 dollar, Elon Musk prijst bitcoin

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur? De koersen van de top 10 cryptocurrencies zijn als volgt:

Stijgers afgelopen 24 uur

Wat zijn de stijgers en dalers van de afgelopen 24 uur? De stijgers in de top 30 zijn naar marktwaarde, Nederlandse tijd 9:30 uur:

Dalers afgelopen 24 uur

De dalers in de top 30 zijn naar marktwaarde, Nederlandse tijd 9:30 uur:

Cryptonieuws

Interview Anthony 'Pomp' Pompliano: "Bitcoin gaat na een opleving dippen en zijwaarts"

Bekijk de marktupdate van Prem!

[penci_related_posts dis_pview="yes" dis_pdate="yes" title="" background="" border="" thumbright="no" number="4" style="grid" align="none" withids="" displayby="cat" orderby="rand"]

Afbeelding Elon Musk: JD Lasica (Flickr.com @CC)

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben feitelijkheid en correctheid hoog ik het vaandel!