Data en Analyse » Technische analyse » Crypto update – Bitcoin tikt 4.000 dollar aan, Stellar stijgt 10%

Crypto update – Bitcoin tikt 4.000 dollar aan, Stellar stijgt 10%

Update 22.00 uur – Bitcoin (BTC) heeft een stabiele beursdag achter de rug. De koers op moment van schrijven is 3.970 dollar, een plusje van 1,9 procent de afgelopen 24 uur. Bitcoin houdt zich dus staande het afgelopen etmaal, na een maandag met alleen maar groen op de borden.

De koersen van de top 20 staan nog steeds in de plus, met Stellar en Binance Coin als opvallende uitschieters deze dinsdagavond. Stellar profiteert mogelijk van het uitgelekte nieuws dat IBM hun technologie op grotere schaal gaat toepassen. De koers van XLM plust dan ook 10 procent deze dag en vertoont nog steeds een stijgende trend. De vraag is waar dat gaat eindigen.

De grote vraag is nog steeds: houdt bitcoin deze stijgende trend vast of nemen binnenkort de bears het weer over? We vroegen Stef den Tuinder, oprichter van traderscollectief Altcoinbase om een toelichting.

Crypto update – Bitcoin tikt 4.000 dollar aan, Stellar stijgt 10%

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur? De koersen van de top 10 cryptocurrencies zijn als volgt:

Bitcoin koers

Stef den Tuinder, oprichter van Altcoinbase, zegt: “Op dit moment is de “bullish setup” voor BTC goed. Zodra de “bullflag” wordt afgemaakt, kan de koers zeker boven de 4.000 dollar uitkomen. De ‘longs’ zijn momenteel erg gedaald, wat een indicatie kan zijn van afnemende bullpower. Voor een nieuwe run omhoog, moeten de longs nu wel snel omhoog gaan, om dit bullish momentum vast te houden en niet zonder benzine te komen staan. Daarentegen drukken de bears nog steeds de prijs continue naar beneden. De daling van de longs kan dus zorgen voor een flinke correctie, maar dan zal nog wel de 100 MA lijn doorbroken moeten worden naar beneden.”

Bekijk de bitcoin update van onze partner Altcoinbase:

Lees ons interview met Anthony ‘Pomp’ Pompliano: “Bitcoin gaat eerst dippen”

crypto kopen 

 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Barendregt van BitPay: ‘Bitcoin heeft veel voordelen tegenover traditioneel geld’

Robin Heester

Coinbase CEO: ‘Verder kijken dan handel in bitcoin en crypto’

Robin Heester

Beleggers nemen $83 miljoen aan bitcoin (BTC) op bij BitMEX

Wessel Simons

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder