Crypto update – Bitcoin stijgt licht, Fetch.ai (FET) gaat ‘live’ bij Binance

Crypto update 10.30 uur – Bitcoin (BTC) is licht gestegen naar een koers van 3.869 dollar. De borden van de meeste cryptocurrencies staan nog steeds op lichtrood met enkele uitzonderingen. Opvallende dalers zijn Bitcoin SV (BSV -5,3%), HoloChain (HOT -5,4%) en 0x (ZRX -6,2%). Daarnaast gaat de coin Fetch.ai (FET) om 11 uur Nederlandse tijd ‘live’ op ruilbeurs Binance. Er kan gehandeld worden in de paren FET/BNB, FET/BTC en FET/USDT. De startup uit het Verenigd Koninkrijk, een platform voor autonome software, haalde deze week in korte tijd 6 miljoen dollar op met haar Initial Coin Offering.

Bitcoin (BTC) koers

Tijdens de update van gisteravond liet analist Stefan Den Tuinder van Altcoinbase weten dat bitcoin eerst naar het niveau 3.600 dollar moet dalen, voordat de weg naar boven weer gevonden wordt.  Zie hier de update van Altcoinbase over de koersen van Bitcoin, Ethereum en Zilliqa, de winnaar van onze poll.

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur? De koersen van de top 10 cryptocurrencies zijn als volgt:

Cryptonieuws

Bekijk de nieuwsupdate van Prem!

 

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel en gemakkelijk

Maak een gratis account aan bij Coinmotion en betaal slechts 0,1% commissie voor jouw bitcoin in de eerste maand.

Maak nu een gratis account aan!