Crypto Update – “Veel weerstand voor bitcoin tussen 3.930 en 4.000 dollar”

Crypto update 22.45 uur – De koers van bitcoin (BTC) gaat veel weerstand krijgen vanaf 3.930 dollar. Dat verwacht Stefan den Tuinder van Altcoinbase op de korte termijn. Hij zegt: “Gaan we voor het weekend nog een massale selloff zien? Op de borden vooralsnog meer groen dan rood. Stijgers zijn onder meer Litecoin (LTC), Binance Coin (BNB) en NEO (NEO). Opvallende stijger is Ontology (ONT) die met +15% de top 20 binnenstormt.

Lees ook – 3 cryptomunten om deze maand in de gaten te houden: Litecoin, Binance Coin en Maker

Bitcoin (BTC) koers: “Weerstand vanaf 3.930 dollar”

Wat kunnen we van de koers verwachten? Analist Stefan den Tuinder van Altcoinbase zegt het volgende over de koers:

Bitcoin zit in een rising wedge, met een lichte bearish divergence. ik verwacht dat tussen 3.930 tot 4.000 dollar enorme weerstand zit.  De koers wordt daar afgewezen. LTC leidde de dans om te pumpen, maar op diezelfde Litecoin zien we nu een behoorlijke bearish divergence op de 4uurs chart. Zodra LTC gedumpt wordt, gaat BTC wederom LTC volgen. Gaan we nog voor het weekend een massale selloff zien?”

John van Meer zegt deze ochtend in zijn column:

Zodra de 4.000 dollar wordt doorbroken is de weg naar 4.100 dollar en 4.200 dollar vrij. Op de korte termijn ben ik bullish en zie ik de bulls nog een doorbraak maken. Maar de wekelijkse grafiek baart me nog wel zorgen.

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur? De koersen van de top 10 cryptocurrencies zijn als volgt:

Cryptonieuws

Bitcoin Magazine NL bij De Financiële Telegraaf

Oprichter Wessel Simons van Bitcoin Magazine NL was te gast bij de Telegraaf voor hun wekelijkse Bitcoin Update. Bekijk de Bitcoin Update van De Financiële Telegraaf via deze link!

bitcoin kopen

 

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!