Image default
mining Nieuwsberichten

Grin komt naar Amsterdam met doorbraak in crypto-mining

bitcoin

Persbericht – Op 26 maart vliegen van over de hele wereld mensen naar de hoofdstad van Nederland om aanwezig te zijn bij de meetup Grin Amsterdam 2019 op de locatie Lil’ Amsterdam, bij het Centraal Station van Amsterdam. Deze avond staat in het teken van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van privacy, de (Mimblewimble) blockchain en cryptografie. Ook wordt een doorbraak in crypto-mining door wetenschappers gedemonstreerd.

  bitcoin meester  

Programma

Ontwikkelaars vanuit verschillende landen vliegen naar Nederland om de nieuwste technologische ontwikkelingen te presenteren. Onder meer presenteren Wilke Trei, researcher aan de Universiteit van Oldenburg en John Tromp, computerwetenschapper, hun doorbraak op het gebied van crypto-mining. Tijdens deze presentatie zal aangetoond worden hoe miners met minder geheugen hun efficiency achterstand voor het primaire Grin mining algoritme substantieel kunnen wegwerken.

efin
blockport

Mimblewimble

De nieuwe privacymunt gebouwd op het Mimblewimble protocol en recentelijk gelanceerd op 15 januari 2019. Grin is uniek in vergeleken met nieuwe blockchainprojecten. Het volgt een eerlijk gebruikersbeleid: geen munten zijn van tevoren toegeschreven; geen “ICO”, geen management en adviseurs en geen investeringsrondes.

Gelijkenis met bitcoin

Daarmee zien we grote gelijkenissen met de eerste dagen van Bitcoin. Kort nadat de cryptocurrency online kwam, is het geaccepteerd op één van de oudste forums van de cryptospace: Bitcointalk.org. Dit was de eerste keer in meer dan 10 jaar, dat er naast Bitcoin een betaalmiddel geaccepteerd is.

Amsterdam meetup

Voeg je samen met de Grin Council waar je de topontwikkelaars achter Grin kan ontmoeten. Op de avond leer ie over de voordelen van privacy, minen, handelen, en het ontwikkelen van Grin. Deze avond staat in het teken van kennisdeling en ontwikkelingen op het gebied van anonimiteit en geld. Hierom gaat de winst van het evenement volledig naar het ontwikkelingsfonds van de Grin Council.

Disclaimer: dit persbericht is onderdeel van een content partnership tussen Bitcoin Magazine NL en Grin Amsterdam. 

grin event amsterdam mimblewimble

crypto kopen 

Mis niks en ontvang de gratis wekelijkste crypto en blockchain nieuwsbrief!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achterWP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com