bitcoin btc koers update barry silbert
Nieuws » Bitcoin update – BTC boven $5.400, EOS en Cardano (ADA) stijgen

Bitcoin update – BTC boven $5.400, EOS en Cardano (ADA) stijgen

Bitcoin update – De prijs van één bitcoin staat op dit moment op $5.290. Dat is een ruim procentje hoger dan gisteren. De grotere altcoins staan ook in het groen tegenover dezelfde tijd een dag eerder. EOS en Cardano (ADA) doen het goed.

UPDATE: Bitcoin is op sommige exchanges (ruim) over de $5.400 geschoten. Het is nu de vraag hoe de koers reageert: schieten we door of vallen we terug? Stef van Altcoinbase denkt daar het volgende over:

“Bitcoin heeft de sprong naar 5400 dollar gemaakt, en momenteel zitten we er boven. We zijn uit de ascending triangle omhoog gebroken en testen nu een support rond 5400”

Crypto nieuws

Ondanks het zoveelste ‘verbod’ op mining in China houden de koersen zich prima vandaag. Het lijkt erop alsof de markt zich niet zoveel meer aantrekt van de goede of slechte nieuwtjes.

Voorspellingen

De markt is natuurlijk erg lastig te voorspellen. Toch zijn er een hoop mensen die regelmatig een poging doen. Zo ook onze columnist John van Meer: hij ziet bullish patronen voor BTC in de grafieken.

Onze vrienden van Altcoinbase zijn op dit moment bezig met een livestream waarin je alle vragen kunt stellen over de huidige (en toekomstige) koersen.

 

Crypto twitter

Wat gebeurde er vandaag op crypto twitter? Er gebeurt elke dag een hoop op social media. Hieronder een paar charts om eens rustig naar te kijken.

The Crypto Monk is een leuk TA account en zeker het volgen waard. Hij is er van overtuigd dat we richting de $5.500 gaan.

Ook BitBitCrypto verwacht nog wel een beweging omhoog. Met name door de bitcoin futures is hij van mening dat er nog een ‘leg up’ komt.

Een prachtige (sarcastische) analyse van Alex Krüger.

Nog meer bullish sentiment. Ook bij Mati Greenspan ziet positieve signalen voor een verdere stijging van de bitcoin koers.

Altcoins volgen bitcoin

De altcoins houden het relatief rustig. Bitcoin is rustig en de meeste altcoins staan ook lichtjes in het groen.  Cardano (ADA) en EOS steken er samen bovenuit in de top 10. Zij pakken een paar procentjes in Satoshi terug op bitcoin.

 

Nieuwe Podcast aflevering: Bitcoin voorraad, koers en Ripple!

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Bitcoin (BTC) maakt duikvlucht naar $10.270, nieuwe code voor smart contracts op bitcoin

Arnold Hubach

Geloof in bitcoin en koers daalt | Onthulling Satoshi Nakamoto | Impact Bakkt op bitcoin prijs

Fomoflash

Twitter-dochter Square Crypto lijft prominente bitcoin developer in

Wessel Simons

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder