bitcoin btc koers update barry silbert

Bitcoin update – BTC boven $5.400, EOS en Cardano (ADA) stijgen

Bitcoin update – De prijs van één bitcoin staat op dit moment op $5.290. Dat is een ruim procentje hoger dan gisteren. De grotere altcoins staan ook in het groen tegenover dezelfde tijd een dag eerder. EOS en Cardano (ADA) doen het goed.

UPDATE: Bitcoin is op sommige exchanges (ruim) over de $5.400 geschoten. Het is nu de vraag hoe de koers reageert: schieten we door of vallen we terug? Stef van Altcoinbase denkt daar het volgende over:

“Bitcoin heeft de sprong naar 5400 dollar gemaakt, en momenteel zitten we er boven. We zijn uit de ascending triangle omhoog gebroken en testen nu een support rond 5400”

Crypto nieuws

Ondanks het zoveelste ‘verbod’ op mining in China houden de koersen zich prima vandaag. Het lijkt erop alsof de markt zich niet zoveel meer aantrekt van de goede of slechte nieuwtjes.

Voorspellingen

De markt is natuurlijk erg lastig te voorspellen. Toch zijn er een hoop mensen die regelmatig een poging doen. Zo ook onze columnist John van Meer: hij ziet bullish patronen voor BTC in de grafieken.

Onze vrienden van Altcoinbase zijn op dit moment bezig met een livestream waarin je alle vragen kunt stellen over de huidige (en toekomstige) koersen.

 

Crypto twitter

Wat gebeurde er vandaag op crypto twitter? Er gebeurt elke dag een hoop op social media. Hieronder een paar charts om eens rustig naar te kijken.

The Crypto Monk is een leuk TA account en zeker het volgen waard. Hij is er van overtuigd dat we richting de $5.500 gaan.

Ook BitBitCrypto verwacht nog wel een beweging omhoog. Met name door de bitcoin futures is hij van mening dat er nog een ‘leg up’ komt.

Een prachtige (sarcastische) analyse van Alex Krüger.

Nog meer bullish sentiment. Ook bij Mati Greenspan ziet positieve signalen voor een verdere stijging van de bitcoin koers.

Altcoins volgen bitcoin

De altcoins houden het relatief rustig. Bitcoin is rustig en de meeste altcoins staan ook lichtjes in het groen.  Cardano (ADA) en EOS steken er samen bovenuit in de top 10. Zij pakken een paar procentjes in Satoshi terug op bitcoin.

 

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!