iota wallet trinity miota cryptomunt
Nieuwsberichten » IOTA en Jaguar Land Rover werken samen: Rijdend cryptocurrency MIOTA verdienen

IOTA en Jaguar Land Rover werken samen: Rijdend cryptocurrency MIOTA verdienen

De grootste autofabrikant van Groot-Brittannië, Jaguar Land Rover, heeft bekend gemaakt dat middels een ‘smart contract’ abonnees in de crypto altcoin MIOTA wordt betaalt in ruil voor ‘data-sharing’. De prijs van IOTA is in drie uur tijd met 17% gestegen na bekendmaking.

De autoproducent heeft “smart wallet” -software die in het voertuig moet worden geïnstalleerd. Twee nieuwe modellen: Jaguar F-PACE en Range Rover Velar zijn al met deze software uitgebracht.

Netwerk van IOTA

Bij het opstarten deelt de auto automatisch nuttige gegevens zoals kuilenlocaties, verkeerscongestie en prestaties van de auto. Chauffeurs kunnen IOTA verdienen met een programma voor het delen van gegevens. Het is nog niet bekend wanneer dit beschikbaar wordt voor alle klanten van Jaguar Land Rover.

Bovendien kunnen de tokens worden gebruikt om parkeerkosten of tolwegen te betalen. Het opladen van elektrische auto’s moet ook worden ondersteund door het netwerk van IOTA.

Vorig jaar sloot IOTA al een partnerschap met ElaadNL in Nederland om cryptocurrency betalingen voor laadstations mogelijk te maken. Met behulp van de adaptieve kunstmatige intelligentie heeft het ook samenwerkingsverbanden opgezet om een geautomatiseerde parkeeroplossing te ontwikkelen.

Jaguar IOTA
De Jaguar F-PACE

IOTA heeft bijvoorbeeld in de Verenigde Staten ook belangrijke partnerships gesloten in de miljardenindustrie van auto’s. Audi, Volkswagen en Jaguar zijn een van de grootste autofabrikanten ter wereld. Daarom bouwen ze een ecosysteem van betalingen en een smart contract implementatie in de auto-industrie.

IOTA Foundation

IOTA is ook druk bezig om hun eerste internationale IOTA academie programma lanceren. Deze wordt opgezet in Berlijn en Shanghai. De Foundation biedt online een training aan voor developers. Hierdoor kunnen enthousiastelingen, studenten, projectmanagers en andere geïnteresseerden meer te weten komen over IOTA, de TANGLE technologie en de potentie van het netwerk.

Koers MIOTA

Beleggers reageren positief op dit nieuws. Op dit moment is één MIOTA $0.309149. Dat is bijna 15% meer dan 24 uur geleden. De koers kan wel een kleine opkikker gebruiken, want sinds de daling in de eerste helft van 2018 is ingezet ziet de grafiek er bijzonder treurig uit.

MIOTA koers jaguar nieuws

 

 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

IOTA (MIOTA) mikt met nieuwe cryptowallet Trinity op adoptie

Wessel Simons

Weet jij wat je eet? IOTA wel

Marvin Kroon

Cryptomunt IOTA (MIOTA) stijgt 18% na belangrijke upgrade Coordicide

Marvin Kroon

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder