binance margin trading cryptobeurs cryptomunten
Nieuws » Binance margin trading LIVE: Met geleend geld beleggen in bitcoin (BTC)

Binance margin trading LIVE: Met geleend geld beleggen in bitcoin (BTC)

Binance komt binnenkort met de optie voor margin trading. In de komende weken wil de populaire cryptobeurs de nieuwe functionaliteiten uitrollen. Je kunt straks met een hefboomconstructie meer bitcoin verdienen én/of verliezen natuurlijk.

UPDATE: Binance margin trading is officieel live. De cryptobeurs heeft ‘stiekem’ de functionaliteiten online gezet. De beurs gaf, zoals verder in dit bericht te lezen is, eerder geen exacte release datum.

De volgende cryptomunten kunnen kunnen nu met een hefboomconstructie (x2) worden verhandeld:

Mocht je nog geen account hebben op de cryptobeurs dan kun je die hierrr maken. 

Margin trading is beleggen met geleend geld. Het is zeker geen aanrader voor nieuwelingen als het gaat om beleggen. Wees gewaarschuwd, je kunt heel snel erg veel geld verliezen. Maar uiteraard valt er ook wat te verdienen voor de handelaren die de markt goed kennen.

Doordat je met meer geld handelt dan je eigenlijk bezit, zijn de effecten op je portfolio veel groter. Door het zogeheten ‘hefboomeffect’ kun je met minder geld meer geld verdienen.

Binance margin trading

Via een tweetje laat Binance zien hoe de layout er uit komt te zien. Een subtiele hint van het bedrijf dat de nieuwe opties er spoedig aan komt. Volgens de laatste geruchten zijn er enkele mensen uitgenodigd om het een en ander te testen.

De exacte releasedatum is nog niet bekend.

Cryptobeurzen

Binance krijgt in deze markt concurrentie van een paar andere grote spelers in de wereld van cryptomunten. BitMex, Huobi Pro, Poloniex, Kraken en Coinbase hebben ook allemaal hefboomconstructies op hun platformen.

Op het gebied van spot trading, waar gebruikers gewoon één op één met elkaar handelen met geld dat ze echt bezitten, doet Binance het bijzonder goed. Het bedrijf is in 2017 opgericht maar behoort nu al tot de allergrootste en belangrijkste bedrijven in de cryptospace.

2019 is tot nu toe een turbulent jaar voor Binance. Het bedrijf verloor eerder deze maand 7.000 BTC door een hack. Toch lijkt dat het sentiment rondom de beurs weinig te doen. Het platform is nog steeds enorm populair.

Wanneer je wil handelen in altcoins dan is de exchange eigenlijk wel dé plek om dat te doen.

Interview met Binance CFO

Wei Zhou is vanaf Wall Street naar Binance gekomen om de rol van chief financial officer (CFO) te vervullen. We spraken hem tijdens de Paris Blockchain Week Summit onder andere over de delisting van Bitcoin SV.

Bron: TechCrunch

Nieuwe Podcast aflevering: Bitcoin maximalisten aan de tokens op Ethereum, een 'nieuwe' Satsohi en meer

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Bitcoin (BTC) fraude | Oplichters stelen $230.000 aan BTC | Deze 4 altcoins presteren beter dan BTC

Fomoflash

Bitcoin (BTC) op $10.065 , Ronaldo en Messi verdienen minder dan BTC miners

Robin Heester

Oplichters stelen $230.000 aan Bitcoin door zich voor te doen als helpdesk

Arnold Hubach

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder