Bitcoin Analyse
Nieuws » ‘Bitcoin (BTC) zet met breken $8.300 grote stap richting $10.000’

‘Bitcoin (BTC) zet met breken $8.300 grote stap richting $10.000’

In de afgelopen week breekt Bitcoin (BTC) voor het eerst sinds tijden het sterke weerstandslevel van $8.300. Een marktwaarde van meer dan $150 miljard is weer bereikt. Het gaat dus goed met Bitcoin (BTC). De weg richting $10.000 wordt steeds kleiner en komt heel dichtbij. Ondertussen wacht de markt gespannen op het breken van het psychologische en daardoor belangrijke level van $9.000.

Altcoins blijven echter wat achter en veranderen niet veel in Satoshi waarde. Dit komt voornamelijk door de afwachtende sfeer rondom Bitcoin.

Hoe deze zullen reageren de komende weken blijft lastig te zeggen. Maar het ligt in de verwachting dat wanneer de aandacht van Bitcoin verschuift er flinke winsten te behalen zijn in de (grotere) alts.

Bitcoin (BTC) analyse

Na enkele dagen te hebben geconsolideerd is Bitcoin door de sterke resistance van $8.300 gebroken en erboven gebleven. Hierdoor is de weg richting $10.000 weer een stuk korter en makkelijker.

Tussen deze levels lijkt er namelijk zo goed als geen weerstand te liggen. Hierbij zit nog wel de psychologische prijs van $9.000, het level waar social media veel aandacht op vestigt.

Het lijkt erop dat we de komende dagen eerst nog de $8.300 gaan testen. Dat gebeurt vaak nadat een belangrijk level breekt. Het is aannemelijk dat de prijs op dit punt dus wat meer zal consolideren alvorens de weg omhoog weer kan worden doorgezet.

Bitcoin daily chart week 22

Mocht de prijs nog iets verder terugvallen dan zou dat waarschijnlijk ergens tussen de weekly pivot en de S78 zijn zoals te zien op bovenstaande chart.

Hier heeft Bitcoin een sterke support op weten te bouwen welke nog een keer getest zou kunnen worden. Het zullen dus een aantal spannende dagen zijn waarin de kans groot zal zijn dat de weg richting een $10.000 Bitcoin weer in zicht komt.

Altcoins

Tenslotte een blik op de altcoins. Opvallend is uiteraard de dubbelcijferige winst voor Bitcoin SV.

crypto kopen 

 

 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Facebook ‘gegrild’ tijdens hoorzitting Senaat over Libra cryptomunt

Wessel Simons

Bitcoin (BTC) op $9.535 (-12%), cryptomarkt daalt $100 miljard in één week

Wessel Simons

BM Nieuwsupdate #3: Bitcoin in het Witte Huis en het huwelijk tussen Ethereum en Bitcoin Cash

Robin Heester

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder