Nieuws » Bitcoin (BTC) op $7.888: Cryptomarkt kabbelt verder met veelal groene cijfers

Bitcoin (BTC) op $7.888: Cryptomarkt kabbelt verder met veelal groene cijfers

Bitcoin update – De cryptomarkt staat redelijk in het groen deze ochtend, met bitcoin op een plusje van 2,5 procent. De gehele cryptomarkt kent een totale marktkapitalisatie iets onder de $250 miljard.

$244 miljard om precies te zijn. De gehele top tien staat netjes in de plus, met vooral NEM – de nummer 19 gekeken naar marktkapitalisatie – als uitschieter naar boven, op een plus van bijna 10 procent.

  bitcoin meester  

Bitcoin

Bitcoin koerst op het moment van schrijven rond de $1.850 na een dipje te hebben gemaakt naar $1.750. Het volume ligt nog steeds relatief hoog, rond de $24 miljard. Bitcoin is deze week aan het consolideren tussen de $7.000 en $8.000, met relatief kleine beweging.

De alts zijn een stuk beweeglijker. Martijn Gijselaar schreef gisteren al dat de $10.000 nog steeds in het spel is en het is dus wachten op de grotere beweging in bitcoin. Een test van de support levels – waaronder $6.900 – ligt ook in de lijn der verwachting.

Dit is al getest de afgelopen week maar kan zomaar weer worden aangeraakt. Mocht deze breken kunnen we wel eens een prijs tussen de $6.000 en $6.500 zien. Het lijkt erop dat we voorlopig vooral naar de altcoins moeten kijken.

Crypto Twitter


De Russische Centrale Bank blijkt serieus na te denken over een cryptomunt gedekt door goud.


De Siam Commercial Bank (SCB) uit Thailand is in de weer met Ripple.


Wat Millenials zoal willen.


En wat advies van Crypto Michaël.

Koersen / Altcoins

Dat altseason een beetje in schwung is zien we ook aan de nummer twee ethereum. Deze steeg van $170 begin deze maand naar een huidige koers van $240.

Andere cryptomunten binnen de top 50 die het goed doen op de korte termijn? Nummer 23 chainlink, nummer 31 waves en nummer 35 en 36 holo en bittorrent. Deze cryptomunten stegen allen met dubbele cijfers.

crypto kopen 

Foto: CoinMarketCap still

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op Facebook, Twitter of Telegram.

Gratis Nieuwsbrief!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchainsGerelateerde berichten

Misss Bitcoin over de Libra coin van Facebook en de koersstijging van BTC

Madelon Vos

Pomp: ‘Bitcoin (BTC) is $100.000 aan het einde van 2021’

Robin Heester

Russische centrale bank: ‘Fraudeurs hebben liever cash dan cryptomunten’

Wessel Simons

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder

Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.