kraken cryptobeurs BSV Bitcoin SV delist verwijderen
Nieuws » Cryptobeurs Kraken wil ruim €9 miljoen met aandelenuitgifte ophalen

Cryptobeurs Kraken wil ruim €9 miljoen met aandelenuitgifte ophalen

Kraken is vandaag een aandelenuitgifte gestart om vers kapitaal aan te trekken. In totaal wil de cryptobeurs uit Silicon Valley €9,1 miljoen ophalen met de uitgifte. Investeerders kunnen ook in bitcoin (BTC) of ether (ETH) de aandelen kopen. De verkoop is ook opengesteld voor investeerders uit Europa.

Op moment van schrijven is er ca. €5,4 miljoen opgehaald onder 24 investeerders. Minimale investering is $1.000 om een klein stukje aandeel in deze cryptobeurs uit Silicon Valley te verkrijgen.

Kraken stelt 0,255% van haar totale aandelen beschikbaar. Een rekensom leert dat de waarde van de beurs op ruim €3,5 miljard getaxeerd is.

Dat meldt Kraken in een mailing aan haar klanten. De uitgifte is mogelijk door een samenwerking met crowdfunding platform Bnk to the Future.

De aandelen zijn te koop tot 20 juni en zijn alleen beschikbaar voor geregistreerde klanten van Bnk to the Future.

Kraken, opgericht in 2011, geldt als één van de oudste cryptobeurzen uit de industrie. Dit jaar worden er ook futures aangeboden.

Bron: Kraken

crypto kopen 

 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op Facebook, Twitter of Telegram.

Gratis Nieuwsbrief!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchainsGerelateerde berichten

Giveaway! Eerste €1000 gratis handelen bij cryptobeurs Bitvavo

Redactie

Coinbase wendt hack op cryptobeurs af na Firefox bug

Wessel Simons

Litecoin (LTC) komt met nieuwe betaalkaart op de proppen

Wessel Simons

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder

Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.