Bitcoin naar beneden tijdens livestream | Altcoin-seizoen aanstaande?

Bitcoin Magazine NL geeft ook graag aandacht aan Nederlandse vloggers die op een leuke en toegankelijke manier cryptocurrencies en blockchain naar een groter publiek brengen. We zijn ook gecharmeerd van de aanpak van Fomoflash, die in elke aflevering de koers van bitcoin (BTC) behandelt en andere interessante nieuwtjes over nieuwe technologische ontwikkelingen, massa-adoptie en opkomende altcoins.

Bitcoin naar beneden tijdens livestream | Altcoin-seizoen aanstaande?

Welkom bij een nieuwe livestream van Fomoflash met vandaag:

  • Wat gaat de prijs van bitcoin nu doen? BTC trekt zich niks aan van weerstanden en andere obstakels.
  • “Ethereum (ETH) kan naar $900 stijgen wanneer bitcoin (BTC) consolideert”
  • Automaker Tesla is gehackt met de intentie om cryptovaluta te minen. De hack is ontdekt door cyber-beveiligings bedrijf Red Lock. Dit bedrijf heeft onlangs ook ontdekt dat Amazone web service (AWS) van Amazon is geïnfecteerd door personen die crypto willen minen.
  • Nederlanders betrokken bij diefstal van €24 miljoen aan Bitcoin (BTC)
  • Claim hier je gratis ETHplode t.w.v. 20 euro! : https://t.me/ETHplodeBot?start=136127957
  • Brave werkt de integratie van haar ingebouwde wallet in de browser met ethereum en de walletproviders Ledger en Trezor verder uit. Dat betekent dat je ethereum (ETH) adres kunt gaan linken aan de Brave Rewards.

Profiel Fomoflash

Hey, jij daar! Mijn naam is D. van Fomoflash en ik ben net als vele anderen in december 2017 ingestapt in de wereld van de cryptovaluta. In een paar maanden tijd heb ik veel geleerd en als newbie ben ik destijds veel geld verloren door te investeren in de verkeerde projecten. Maar ik kreeg de smaak te pakken en wist uiteindelijk waar ik op moest letten en dus ook juiste keuzes te maken.

Kortom, in een relatief korte tijd ben ik veel te weten gekomen over crypto. Daarom ben ik gestart met het maken van vlogs over mijn ervaringen in deze bijzondere wereld!

Op mijn kanaal Fomoflash wil ik mijn opgedane kennis met jullie delen en wil ik jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws, tips en trends op het gebied van cryptocurrency.

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!