binance margin trading cryptobeurs cryptomunten

Binance wil meer liquiditeit: Market maker programma voor Bitcoin (BTC) whales

Cryptobeurs Binance komt met een programma voor market makers. In een blogpost laat het handelshuis weten privileges te bieden aan grote handelaren met een flinke zak bitcoin (BTC).

Handelaren die een maandelijks handelsvolume van meer dan 1.000 BTC kunnen overleggen komen in aanmerking voor dit nieuwe initiatief. Wanneer je aan kunt tonen dat je in staat bent dit te halen kun je overigens ook meedoen.

Market makers

Deze market makers kunnen rekenen op bonussen wanneer ze goed scoren. Binance gaat op basis van een score bijhouden welke mensen goed presteren en genoeg liquiditeit aan het platform leveren.

Er wordt onder andere gekeken naar:

  • Handelsvolume
  • De spread van je biedingen/verkopen
  • Tijd dat de orders open staan
  • Specifieke ruilparen hebben de voorkeur

De rijke handelaren kunnen bij Binance aanmelden voor dit programma. De cryptobeurs wil met dit initiatief meer volume op het platform creëren. Door de rijkere handelaren voordelen te bieden moet het interessanter worden voor hen om dit platform te kiezen.

Binance pakt door

Hoewel de koers van bitcoin terugvalt en de meeste altcoins dit jaar niet bepaald veel hoogtepunten kenen zet Binance constant nieuwe dingen op.

Waar met het market maker programma vooral naar volume in BTC wordt gezocht, zijn altcoins de grootste cash cows voor de beurs. Een van die belangrijke altcoins voor Binance is Tron (TRX).

De beurs is de hoogste genoteerde ‘Super Representative’ op het netwerk. Dat blijkt uit data van Tronscan. Om de relatie met TRX nog eens te onderstrepen kunnen klanten van het handelshuis ook hun tokens stallen bij de beurs. Vanaf 1 oktober krijg je daar een beloning (staking reward, red.) voor.

Amerika

Amerika is een belangrijke markt voor Binance. Om aan de (toekomstige) regelgeving te voldoen is Binance US geopend. Een handje vol ruilparen worden aangeboden op het nieuwe platform.

Binance wil alles

Binance als bedrijf wil zich in alle lagen van de cryptowereld mengen. Of het nou gaat om margin trading of de over-the-counter handel, ze lijken overal op zijn minst een poging te willen wagen.

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!