Bithumb Chain Family conferentie

Crypto exchange Bithumb presenteert Bithumb Family & Chain aan community

Bithumb is de grootste cryptobeurs van Zuid-Korea en één van de meest bekende exchanges ter wereld. De Btihumb Family heeft deze week haar eerste Bithumb Family Conference in Seoul succesvol gehost. Wat houdt het concept van Bithumb Family in? Dat leggen we voor je uit.

Bithumb Family

Bij het event is het concept van Bithumb Family en de Bithumb Chain geïntroduceerd en hoe deze twee aspecten samenwerken. Javier Sim, de CEO en medeoprichter van Bithumb, heeft uitgelegd wat het allemaal precies inhoudt.

CMO Sunny Ng heeft het nieuwe initiatief ingeluid met een speech over het Bithumb Global Unleash Plan.

Met de Bithumb Chain is indirect het complete concept Bithumb Family mogelijk, maar daarover later meer uitleg.

Verder zijn er negen ‘substations’ van de Bithumb Family geïntroduceerd. Zij representeren dit concept en zijn onderdeel van het grotere plan.

Maar liefst driehonderd gasten zijn op het event afgekomen, werkzaam bij grote exchanges, blockchain projecten, institutionele beleggers en de media.

‘Bithumb Global probeert alle crypto communities samen te brengen op een eerlijk en transparant platform. Eenheid is hierin de sleutel tot succes’.

Javier Sim, Bithumb Global

Wat is de Bithumb Family?

Misschien klinkt het allemaal nog wat vaag. Want wat is Bithumb Family nou eigenlijk?

Het is te omschrijven als een digitaal platform en financieel ecosysteem inéén. Het is een netwerk van individuen, instituties en bedrijven uit de blockchain en finance industrie.

De tien belangrijkste onderdelen van de Bithumb Family zijn:

 • Bithumb is het Koreaanse handelsplatform voor digitale activa waaronder bitcoin.
 • De Global tak is het wereldwijde gedistribueerde handelsplatform voor dezelfde digitale activa
 • Voor Bithumb is Singapore een belangrijke handelshub met een eigen exchange
 • Blockchain is te omschrijven als het Blockchain Value Network
 • Custody is de opslag van alle soorten cryptovaluta voor iedereen die dat graag wilt
 • Blockchain Economy is het ontdekken en ontwikkelen van de zakelijke segmenten met het oog op de toekomst
 • STO is een eenvoudige en veilige wallet voor meerdere cryptovaluta
 • OTC is een dienst voor institutionele handel met continue liquiditeit
 • DEX is het decentrale handelsplatform

Bithumb Chain

De Bithumb Chain maakt het mogelijk om value te versturen en dat kan echt van alles zijn. Alle verstuurde informatie slaat deze gedeelde ledger op.

Ook is het mogelijk voor bedrijven om in te pluggen op de Bithumb Chain.

Het is op zo’n manier ontwikkeld dat het krachtige aanvulling is op alle bestaande producten, diensten. Het sluit ook aan op de huidige infrastructuur.

Het helpt op zijn beurt ieder product en platform van de Bithumb Family om optimaal te kunnen functioneren.

‘Interconnected’ moderne stad

Je kunt de Bithumb Chain zien als een virtueel voorbeeld van een ‘interconnected’ moderne stad; een blockchain stad.

Deze bestaat uit producten, platformen en diensten van de Bithumb Family, de vitale infrastructuur van de stad. In onze echte wereld zijn dat scholen, bedrijven, ziekenhuizen en dergelijke gebouwen die van essentieel belang zijn.

Om de infrastructuur binnen deze stad (en de Bithumb Chain) te verbeteren, werkt de Bithumb Familiy aan verschillende technologieën die aan het netwerk zijn toe te voegen.

Voorbeelden

Voorbeelden van deze nieuwe technologieën zijn:

 • EaaS (Exchange-as-a-Service), wat fungeert als uniek PSP protocol (Profit Sharing Protocol). Hiermee kunnen gebruikers met een simpele klik een uitwisseling doen en gebruik maken van het platform.
 • Ook zijn de kosten die aan deze diensten hangen, eenvoudig aan te passen. Dit is afhankelijk van de instellingen van een PSP transactie. Het PSP protocol maakt een eenvoudige en autonome overeenkomst tussen gebruikers mogelijk.
 • Daarnaast kun je zelf instellen op welke standaard je de transactiekosten wilt afstemmen en welke handelsparen je wilt samenstellen.
 • Je kunt ook kiezen met welk account je wilt handelen. Het gebeurt allemaal binnen hetzelfde protocol, waardoor dit de efficiëntie van de trades verbetert.

Door het gebruik van de exchanges (as a service) te stimuleren en te combineren met de hierboven genoemde features, wordt de winst voor iedereen die wil handelen groter.

Het is een manier om andere vergelijkbare applicaties overbodig te maken.

Over Bithumb Global

Bithumb Global is de tak van Bithumb Korea die zich richt op wereldwijde adoptie. Bithumb Korea is een van de grootste cryptobeurzen van de wereld, met een transactievolume van meer dan 1 biljoen Amerikaanse dollar.

Deze firma is ontwikkeld om de handelaren vanuit de hele wereld te kunnen faciliteren en betrekken in de handel van digitale assets.

Het probeert een gebruikersvriendelijk ecosysteem te zijn wat voldoet aan de internationale standaarden voor onder andere de beveiliging. Een wereldwijd platform is ook beter voor de liquiditeit van alle activa. Voor meer informatie zie www.bithumb.pro

Disclaimer: dit is een sponsored post

Disclaimer: Bitcoin Magazine NL biedt géén financieel advies. De artikelen zijn bedoeld voor educatieve doeleinden. 

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel en gemakkelijk

Maak een gratis account aan bij Coinmotion en betaal slechts 0,1% commissie voor jouw bitcoin in de eerste maand.

Maak nu een gratis account aan!