Goedemorgen Bitcoin: The Simpsons besteden aandacht aan BTC

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $9,156.13.  Dat is -2.69% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0109 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $168,734,025,545.03 met een circulatie van 18,428,531 aantal bitcoins.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Fidelity investeert $14 miljoen in grote Aziatische Bitcoin beurs

Fidelity is een van de grootste vermogensbeheerders van de wereld en is ook een actieve speler in de wereld van bitcoin. Het bedrijf koopt een aandeel in de operator van een van de grootste cryptobeurzen van Azië.

Bitcoin inflatie met 1.8% vanaf mei lager dan target centrale banken

Centrale banken hanteren een richtlijn voor 2% aan jaarlijkse inflatie. Bitcoin zal vanaf mei dit jaar onder dat percentage uitvallen. De inflatie van bitcoin is vanaf dat moment dus lager dan bijvoorbeeld de target van de Nederlandse centrale bank.

1000 euro aan Bitcoin kopen zonder commissie? Ga aan de slag bij Bitvavo

Bitcoin koers schiet door $9.900, The Simpsons leggen proof-of-work uit

The Simpsons legde in een recente aflevering het concept van bitcoin uit. Jim Parsons, bekend als de acteur van Sheldon van de Big Bang Theory, legde onder andere het proof-of-work concept uit.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!