Goedemorgen Bitcoin: Apple Pay gekoppeld aan bitcoin betaalservice OpenNode

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $9,329.35.  Dat is -4.64% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0107 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $171,495,955,392.20 met een circulatie van 18,382,412 aantal bitcoins.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Bitcoin betaalprovider OpenNode krijgt toegang tot Apple Pay

De bitcoin start-up OpenNode mag gebruik maken van Apple Pay. Het bedrijf biedt een opvallende dienst aan: winkeliers kunnen dollars accepteren, maar automatisch bitcoin (BTC) ontvangen.

Een soortgelijke app genaamd Strike stelt mensen in staat om in dollars te betalen en daarmee een rekening te voldoen op de tweede laag bovenop bitcoin genaamd het Lightning Network.

Bitcoin of cryptovaluta kopen? Ga naar Plus500 en maak rendement!

bitcoin meester

Dit bedrijf wil ‘Mt. Gox-bitcoins’ voor $1.300 per stuk opkopen

Fortress Investment Group, een private equity-onderneming uit New York, heeft zijn aanbod verbeterd om de claims van de slachtoffers van Mt. Gox op zich te nemen. Zij verloren jaren geleden de toegang tot hun Bitcoin.

Het bedrijf biedt $1.300 voor iedere Bitcoin die men destijds in 2011 getroffen werd door de beruchte hack.

Dit bedrag is 88% lager dan de huidige marktwaarde. Het bedrijf bood in december $755 per bitcoin aan, terwijl het aanbod in maart daalde tot $600.

Bitcoin of cryptovaluta kopen? Ga naar StormGain en maak rendement!

‘Bitcoin bewijst zich als vluchthaven’, aldus CEO Binance Amerika

Bitcoin (BTC) bewijst zich eens te meer als vluchthaven voor investeerders, aldus Catherine Coley, ceo van Binance US in een gesprek met nieuwszender CNBC.

De prijs van de cryptomunt neemt in 2020 opnieuw een hoge vlucht. Coley: ‘In politiek onzekere tijden kun je vertrouwen op bitcoin als vluchthaven, een asset waar je zelf altijd toegang toe hebt’.

Je bitcoins veilig opslaan? Breng een bezoekje aan de website van Ledger!

Kom ook eens gezellig langs in onze gloednieuwe Discord server om te praten over prijs, nieuws en andere ontwikkelingen.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!