Goedemorgen Bitcoin: Meer privacy met de Samourai Wallet op mobiel

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $9,451.45.  Dat is 2.78% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0106 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $173,792,194,586.15 met een circulatie van 18,387,887 aantal bitcoins.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Federal Reserve ziet Coronavirus als “ernstige bedreiging” voor economie

De centrale bank ziet het coronavirus als een ernstige bedreiging. Geen gekke gedachte, want de  wereldeconomie kreeg een aantal flinke klappen de afgelopen weken. De problemen zijn echter nog niet voorbij en de gevolgen kunnen op allerlei manieren de wereldeconomie beïnvloeden.

Bitcoin privacy wallet Samourai laat je BTC anonimiseren via mobiel

Privacy en bitcoin gaan niet altijd hand in hand. Sterker nog: als je zelf geen maatregelen neemt ben je gemakkelijk te traceren voor mensen die zich daar mee bezig houden.

Een manier om anoniemer met bitcoin aan de slag te gaan is het ‘mixen’ van je BTC. De Samourai Wallet biedt nu ook mobiele gebruikers die optie direct vanuit hun app.

‘Bitcoin adoptie in Australië afgeremd door onduidelijke regels’

Elk land probeert op hun eigen manier de opkomst van bitcoin in goede banen te leiden. Regelmatig klinkt er kritiek vanuit de industrie. Ook in Australië is dat het geval, het land zou teveel regelgevers hebben die ‘digitale assets’ elk op hun eigen manier interpreteren.

Onduidelijkheid kan killing zijn voor de lokale industrie.

1000 euro aan Bitcoin kopen zonder commissie? Ga aan de slag bij Bitvavo

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!