bitcoin BTC Goedemorgen prijs update nieuws

Goedemorgen Bitcoin: ‘BTC presteert in 2020 beter dan goud en olie’

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $11,693.08.  Dat is -0.03% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0086 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $215,824,649,921.44 met een circulatie van 18,457,468 aantal bitcoins.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

‘Venezuela accepteert Bitcoin (BTC) betalingen voor paspoort’

Venezuela experimenteert naar verluidt met bitcoin betalingen voor aankopen als een paspoort. Op social media melden verschillende bronnen dat zij via BTCPay Server kunnen betalen voor hun Venezolaanse paspoort.

Bitcoin verslaat goud, aandelen en olie in 2020 met 30% stijging

Hoewel de prijs van Bitcoin (BTC) enorm volatiel is, is de cryptomunt bezig met een goed jaar. Waar de koers in maart nog grofweg halveerde naar $3.850 en gister een duikeling maakte van $9.650 naar ~$9.300, presteert Bitcoin over het hele jaar gezien prima.

Bitcoin publicatie Citadel21 verstopt 10 miljoen satoshi’s in comic serie

Citadel21 is een comicserie met, je raadt het al, bitcoin in de hoofdrol. Het derde nummer Bulltardia bevat een speurtocht. Degene die als eerste

De makers hebben 12 seeds verstopt in de complete serie, waarmee iemand toegang krijgt de 10 miljoen sats.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!